Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Artikel ontwikkelagenda automobiliteit

 

 

 

Artikel ontwikkelagenda automobiliteit

 

Laatst lazen we een interessant artikel over de ontwikkelagenda automobiliteit, gepresenteerd door Minister Harbers.

Hieruit blijkt dat het aantal auto’s in Nederland de afgelopen jaren is gegroeid en dat deze groei naar verwachting doorzet. We snappen dat dit natuurlijk hele nieuwe en verrassende informatie is voor iedereen 😉

Maar goed, alle gekheid op een stokje: dit brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van bereikbaarheid, leefbaarheid en duurzaamheid.

Gelukkig is er een oplossing die kan bijdragen aan het verminderen van deze uitdagingen: deelmobiliteit. Uit onderzoek blijkt dat één deelauto kan zorgen voor de vervanging van zes tot tien privéauto’s, wat niet alleen bijdraagt aan een betere bereikbaarheid en leefbaarheid, maar ook aan een flinke vermindering van de CO2-uitstoot. En laat dat nu net de speerpunten zijn van Vecore.

Met onze innovatieve technologie en ons uitgebreide partner netwerk in de Mobiliteit, zijn we in staat om een duurzame en betaalbare mobiliteitsoplossing te bieden voor iedereen.

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!