Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Bezorgvoertuigen

 

 

 

Bezorgvoertuigen

 

Ik heb het veel over de toepassing van onze deeltechnologie in bijvoorbeeld poolauto’s voor zakelijke gelegenheden. Maar daar houdt het natuurlijk niet op.

Want de Vecore deeltechnologie is natuurlijk ook in te zetten voor … hou je vast… bezorgvoertuigen!

Deze voertuigen komen voor in alle vormen en maten; fietsen, auto’s, bussen, vrachtwagens, noem het maar op! En het kan natuurlijk een hele klus zijn om zo’n wagenpark te beheren.

Met de deeltechniek van Vecore hoeft het beheren van al deze voertuigen gelukkig geen ingewikkelde puzzel te worden. Vecore kan helpen met bijvoorbeeld:

De (elektrische)voertuigen optimaler inzetten met onze module “slim toebedelen”. Zo kan jij je wagenpark efficiënter in zetten tegen lagere kosten.

Het dashboard waarin je precies kan zien wat het gebruik en verbruik is van de vervoersmiddelen, maar ook de schade e.d. (per bestuurder).

Het gemak voor de bestuurders om 24/7 super snel toegang te krijgen tot een vervoersmiddel middels onze app(digitale sleutel).

Verminderen van administratielast doordat bijvoorbeeld de kilometerstand automatisch wordt bijgehouden… Wie wil dat nou niet?!

Wist je dat onze technologie in te zetten is voor elk voertuig op wielen? In welk voertuig zou jij Vecore wel eens terug willen zien?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!