Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Congres mobiliteitstransitie

 

 

 

Congres mobiliteitstransitie

 

Als bedrijven moeten we ons bewust worden van de uitstoot die we met ons meebrengen. Hoewel gebouwen vaak al duurzaam zijn, is er nog een belangrijk aspect dat we kunnen aanpakken: ons wagenpark.

Wist je dat maar liefst 94% van de werkgevers gratis parkeren faciliteert? Dit lijkt misschien aantrekkelijk, maar het heeft ook een negatieve impact. Met gratis parkeerplaatsen stimuleren we het gebruik van auto’s onder onze werknemers.

We moeten op zoek gaan naar oplossingen om de uitstoot te verminderen. Een mogelijke aanpak is het aanbieden van alternatieven, zoals het gebruik van het openbaar vervoer of e-bikes voor het woon-werkverkeer. Daarnaast kunnen deelauto’s een perfecte oplossing zijn voor werknemers die naar klanten moeten.

Laten we als bedrijven samenwerken aan een duurzamere toekomst. Door bewust te worden van de impact van ons wagenpark en actie te ondernemen om de uitstoot te verminderen. Laten we deze uitdaging aangaan en ons wagenpark verduurzamen.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je ideeën delen? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen we bijdragen aan een groenere wereld.

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!