Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Connected car

 

 

 

Connected car

 

Smart homes zijn tegenwoordig meer de standaard dan de uitzondering. Door apparaten in je huis met elkaar te verbinden kan je alles beheren vanuit een plek. Dit zorgt natuurlijk voor veel gemak en comfort, maar kan er ook voor zorgen dat je meer energie bespaart en dat je huis een stukje veiliger wordt.

Waarom dan niet ook een “smart car”? 🚙 Hiermee bedoel ik natuurlijk een connected car. Een connected car kan gegevens verzamelen over rijgewoontes en autogebruik. Hierdoor kun je als bestuurder milieubewustere keuzes maken.

Misschien geef je te snel gas, schakel je te laat door of rem je te abrupt zonder het te beseffen, en verbruik je daardoor meer brandstof dan je zou willen.

Wist je dat de technologie van Vecore ook deze data meet?

Met de Smartbox van Vecore kunnen wij de nodige data uit de voertuigen halen. Denk aan actuele kilometerstand, het rijbereik in range, de laadstatus, voltage startaccu, resterende laadtijd en natuurlijk monitoring van het rijgedrag.

Met een de Smartbox kan je dit super makkelijk inzichtelijk krijgen. Zo kan een bestuurder makkelijk zijn of haar uitstoot verminderen maar ook geld op benzine besparen.

En de Smartbox meet ook data die handig is voor het beheren van een wagenpark. Het is niet geheel onbelangrijk dat je de locatie van een voertuig terug kan zien. Maar ook of er storingen zijn en in welke condities de voertuigen verkeren.

De connected car zie ik als een veelbelovende trend waar we met de technologie van Vecore veel in kunnen betekenen.

Dus, gaan we samen de toekomst in rijden?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!