Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Corvee als facilitaire dienstverlening

 

 

 

Corvee als facilitaire dienstverlening

 

Als ik het heb over “Corvee” denk jij misschien aan stofzuigen, opruimen en alle taakjes die je vroeger op school moest doen.

Waarschijnlijk denk je niet aan Corvee in combinatie met beheertaken van mobiliteit, klopt? Nou dit is wat Corvee bij Vecore dus wel betekent!

Met de technologie van Vecore maken we auto’s en fietsen deelbaar. En een deelbare auto heeft, zoals de naam al suggereert, meerdere gebruikers. Zo ontstaat natuurlijk de grote vraag wie er verantwoordelijk is voor de auto en wie ‘m reinigt.

Met Corvee nemen wij die verantwoordelijkheid! Maak je geen zorgen, jij hoeft hier zelf niets voor te doen. Sterker nog, wij ontnemen jou juíst die taken.

Want bij ons is Corvee een facilitaire dienstverlening rondom alle vervoermiddelen met onze technologie. En natuurlijk kunnen we ook alle andere auto’s voor je regelen. Zie het als een persoonlijke assistent die jou een helpende hand biedt. 👌

Hieronder de voordelen van Corvee voor jou op een rij:

✔️ Operationeel gefaciliteerd

✔️ Administratief in controle

✔️ Meer tijd

✔️ Meer inzichten in het totaal plaatje

✔️ Beter sturen op efficiëntie

✔️ Kostenbesparing door efficiëntie

✔️ Hogere werknemerstevredenheid

✔️ Wagenparkbeheer is overdraagbaar geworden

✔️ Corvee is schaalbaar en kan meegroeien met de vloot

✔️ Professionele partner die meekijkt en adviseert

Denk jij nu: ik steek graag mijn handen terug in mijn mouwen en laat de verantwoordelijkheid van een deelauto lekker aan iemand anders over? We komen graag in contact, de koffie staat klaar! ☕

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!