Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Dé mobiliteitsoplossing

 

 

 

Dé mobiliteitsoplossing

 

Toen we in 2014 met Stappin begonnen, wilden we een antwoord bieden op de trend van bezit naar gebruik én bijdragen aan een duurzamere wereld. We daagden mensen uit om geen auto te kopen, maar er alleen een te gebruiken wanneer dat nodig was. Onze autodeelformule voor particulieren en bedrijven maakte het mogelijk.

Met een simpele smartphone kon je de deelauto openen en alleen betalen per kilometer. Snel, goedkoop en duurzaam rijden in een auto die op dat moment paste bij je behoefte.

Maar we wilden meer. We wilden deze mobiliteitsoplossing ook beschikbaar maken voor vlootbeheerders, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en deelmobiliteit aanbieders. Daarom hebben we de afgelopen jaren onze techniek zelf doorontwikkeld en beproefd, zodat we een compleet platform konden creëren om het delen en beheren van auto’s mogelijk te maken. En zo is Vecore ontstaan.

Met Vecore bieden we een geavanceerde mobiliteitsoplossing die perfect aansluit bij de behoeften van vlootbeheerders, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en deelmobiliteit aanbieders. Ons platform stelt hen in staat om efficiënt en flexibel gebruik te maken van gedeelde auto’s, terwijl ze kosten besparen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wij zijn trots op ons team, dat met toewijding en passie heeft gewerkt aan het ontwikkelen en optimaliseren van Vecore. Samen hebben we een visie omgezet in realiteit en staan we klaar om de mobiliteitsmarkt te transformeren.

Wil je meer weten over Vecore en onze innovatieve mobiliteitsoplossing? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website. Samen bouwen we aan een slimmere, duurzamere mobiliteit. 🌍

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!