Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

De voordelen van Vecore

 

 

 

De voordelen van Vecore

 

Stel je voor, je hebt een leasemaatschappij en komt erachter dat leasegebruikers steeds vaker duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen willen. Je hebt veel onderzoek gedaan en bent tot de conclusie gekomen dat poolauto’s dé oplossing zijn!

Jij wilt dit plan gaan uitrollen binnen jouw leasemaatschappij maar de software van het autodeeltechniek bedrijf dat jou hierbij gaat helpen blijkt onduidelijk en niet eens in de stijl van jouw bedrijf… wie zit daar nou op te wachten?

Nou, ik niet. Daarom was het voor mij dan ook een prioriteit om de software en App van Vecore super gebruiksvriendelijk en intuïtief te maken voor zowel het bedrijf dat gebruik maakt van de autodeeltechniek als de gebruiker van het deelvoertuig.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle belangrijke informatie (zoals het aantal gebruikers, reserveringen, voertuigen en locaties, meldingen en live views) in één oogopslag inzichtelijk met verschillende dashboards.

Maar onze technologie maakt bijvoorbeeld ook een sleuteloverdracht overbodig doordat de gebruiker met onze app de poolauto zo van het slot kan halen. Hierdoor heeft iedereen 24/7 toegang tot deelmobiliteit!

De kers op de taart is dat de software en de App helemaal aan te passen zijn naar de look en feel van jouw bedrijf!

En mocht het voorkomen dat onze software voor jou nét niet werkt? Dat maakt het voor ons juist leuk! Ik ga graag met jou de uitdaging aan om samen tot een op maat gemaakte uitkomst te komen waar jij blij van wordt.

Welke functies zie jij graag terug in de software?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!