Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Deelauto's zijn best handig toch?

 

 

 

Deelauto’s zijn best handig toch?

 

Zullen wij eens wat verklappen?

Wij hebben het in onze berichten vaak over de “poolauto”. Maar eigenlijk is een poolauto hetzelfde als een deelauto. Toch is het een heel bewuste keuze van ons om het over poolauto’s te hebben.

Want als wij het over een poolauto hebben, denk je misschien aan carpoolen, efficient, samen reizen…

Maar als we het hebben over een deelauto, denk je misschien aan beperkte beschikbaarheid, beperkt aan werktijden vanwege sleuteloverdracht, slecht onderhouden.

Over het algemeen zijn de associaties met poolauto’s positiever dan de associaties met deelauto’s. Eigenlijk best gek, want in principe is het hetzelfde.

Laten wij dan nu eens zo brutaal zijn om te proberen jouw negatieve associates met deelauto’s te veranderen.

Met de technologie van Vecore hoef jij je geen zorgen te maken over beschikbaarheid. Je kan namelijk met de app super makkelijk een auto reserveren. Maar ook bijvoorbeeld ook parkeerplekken, dat is mooi meegenomen.

Ook problemen met sleuteloverdracht zijn verleden tijd met de technologie van Vecore. Je kan de auto namelijk openen en sluiten met de app. Nooit meer wachten op dat sleuteltje. Omdat de app ook werkt met bluetooth hoef je je geen zorgen te maken om de verbinden, want ook in een parkeergarage met slecht internet kan je altijd een auto openen en sluiten.

Vecore biedt ook “Corvee” aan, dit is een facilitaire dienst die een handje helpt met het onderhouden van de auto. Zo hoeft de berijder daar zich geen zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat de auto gewassen wordt en schoon blijft, checken de vloeistoffen en schades en ontnemen da lasten van de wagenparkbeheerder.

Ben jij al overtuigd dat deelauto’s best handig zijn?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!