Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Een goedkoper en schoner wagenpark door efficiënt gebruik van uw bedrijfsauto’s

 

 

Een goedkoper en schoner wagenpark door efficiënt gebruik van uw bedrijfsauto’s

 

Mocht u op dit moment een wagenpark hebben: met autodelen heeft u veel minder omkijken naar het wagenparkbeheer. Met  slimme software en de IOT boxen in de auto’s behoort rittenregistratie en uitreiken van sleutels tot het verleden. Ook wordt er een betere bezettingsgraad gerealiseerd en wordt het gebruik en aantal kilometers van iedere auto overzichtelijk weergegeven in een beheerdersportaal.

Dit zijn maar een paar voordelen, in deze blog lees je vooral over een duurzame bedrijfsinvestering met bijkomende voordelen. Interessant voor grote en kleine ondernemers.

Autodelen voor ondernemers, een duurzame bedrijfsinvestering

Voor kleine en grote ondernemers is autodelen een duurzame bedrijfsinvestering. Naast een flinke financiële en administratieve besparing, levert u ook een belangrijke bijdrage aan het verminderen van parkeerdruk op bedrijventerreinen en filédruk op snelwegen.

“Organisatie die op 25% van hun capaciteit draaien kunnen beter hun deuren sluiten, maar investeren in een duur wagenpark, waarvan 65% stilstaat wordt als “normaal” gezien.”

Medewerkers die hun auto alleen gebruiken voor woon-werk verkeer en een sporadische afspraak buiten de deur kunt u stimuleren tot het gebruik van het openbaar vervoer of een mobiliteitsbudget aanbieden. Voor klantafspraken stelt u auto’s uit uw wagenpark beschikbaar, die anders veelal stilstaan.

“Steeds minder medewerkers beschouwen het bezit van een auto als belangrijk statussymbool of als arbeidsvoorwaarde.”

Als kleine ondernemers kunt u auto’s en kosten delen met meerdere bedrijven. Zo hoeft u niet direct een grote financiële investering te doen.

 

Vervoersarmoede bestrijden, duurzame bijdrage

Vervoersarmoede: door gebrek aan vervoersmogelijkheden niet kunnen komen waar je zou willen komen, waardoor je deelname aan maatschappelijke en economische activiteiten belemmerd wordt.

Met autodelen schept u nieuwe mogelijkheden voor minder bedeelden in de samenleving. Vervoersarmoede kan zorgen voor sociale isolatie, lichamelijke gezondheidsklachten of verlies van werk; ouderen, mindervaliden, vluchtelingen of gezinnen die financieel minder bedeeld zijn hebben vaak geen mogelijkheid om te investeren in vervoersmiddelen. Met autodelen neemt u een grote uitdaging weg en kunt u deze doelgroepen stimuleren tot bijvoorbeeld arbeid.

 

Eenvoudig in gebruik en zelf het nodige onderhoud is inzichtelijk

Elk gebruik wordt geregistreerd door de installatie van goede hardware in de betreffende auto. De hardware wordt uitgelezen door een op maat gemaakte software en inzichtelijk gemaakt in een gebruiksvriendelijk portaal, waarmee u een betere bezettingsgraad realiseert.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw wagenpark duurzaam in te zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!