Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Een wagenpark, wat is dat eigenlijk?

 

 

 

Een wagenpark, wat is dat eigenlijk?

 

Er is niets irritanter dan wanneer iemand een heel verhaal aan het vertellen is maar je krijgt maar de helft mee door al dat jargon. Toch betrap ik mijzelf er steeds vaker op dat ik ook lekker in jargon tegen Jan en alle man sta te praten.

Daarom wil ik deze blog wijden aan het uitleggen van een van mijn meest gebruikte woorden; wagenparkbeheer (aka fleet management).

Ik kan mij voorstellen dat je bij het woord “wagenpark” een soort beeld in je hoofd krijgt van een hele grote parkeerplaats gevuld met allemaal auto’s.

Een wagenpark is het geheel aan voertuigen dat eigendom is van een organisatie. Bij een hele grote organisatie kan het wagenpark al snel oplopen tot honderden, misschien wel duizenden auto’s. Dat plaatje in je hoofd klopt dan inderdaad.

Maar een wagenpark van een kleine organisatie kan natuurlijk ook bestaan uit enkele auto’s, wat waarschijnlijk zorgt voor een heel ander plaatje in je hoofd.

De voertuigen van een wagenpark kan je kopen, maar vaak wordt er gekozen vorm van leasing.

En je kan je vast voorstellen dat er een hoop bij het beheer van zo’n wagenpark met lease- en (pool)auto’s komt kijken! Denk bijvoorbeeld aan facturen, tankbeurten, bekeuringen, een onderhoudsplan en bij schade schakelen met de garage.

Daarom wordt het beheer van een wagenpark vaak uitbesteed. En laat de technologie van Vecore nou juist een behoorlijk grote steen kunnen bijdragen aan het wagenparkbeheer 😉

Ik wil wagenparkbeheerders graag helpen om het wagenpark efficiënter én duurzamer te maken om zo duurzame mobiliteit 24/7 voor iedereen toegankelijk te maken! Dat doen wij door onze module “Corvee”.

Klinkt misschien niet al te leuk, maar met Corvee nemen wij juist de verantwoordelijkheid voor de auto in handen. Want bij ons is Corvee een facilitaire dienstverlening rondom alle vervoermiddelen met onze technologie.👌

En geloof me, jij wilt straks niet meer zonder!

Mocht je nou meer interesse hebben in de technologie van Vecore voor jouw wagenparkbeheer? Hit me up!

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!