Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen...

 

 

 

Even voorstellen…

 

Deze keer even een heel ander bericht want wij willen jullie graag voorstellen aan onze collega! Rob Barnhoorn is sinds oktober 2021 werkzaam bij Vecore als Shared-Fleet manager. Wil je meer over Rob weten? Lees dan gauw verder.

“Sinds oktober 2021 ben ik onderdeel van dit geweldige team via Mobiliteitsfabriek, en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee zodra ik ’s ochtends mijn werkplek betreed.”

“Als Shared-Fleet Manager bij Vecore krijg ik de kans om een breed scala aan taken uit te voeren. Van operationeel beheer en het maken van klantspecifieke rapportages tot het implementeren van nieuwe klanten, ik sta in direct contact met onze geweldige klanten, berijders, leveranciers, technische partners en ons klantcontactcenter. 🤝”

“Wat mijn werk zo fantastisch maakt, is dat ik mensen kan helpen met hun mobiliteitsuitdagingen. Onlangs hebben we bijvoorbeeld een situatie opgelost waarin alle deelauto’s bezet waren. Maar dankzij ons creatieve denken en snelle handelen konden we verschillende medewerkers toch mobiel maken door deelfietsen voor korte ritjes en huurauto’s voor langere reizen aan te bieden. En geloof me, er was niets fijner dan een tevreden klanten en blije medewerkers achter te laten. 😄”

“Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van dit team en samen te werken aan een toekomst waarin eenvoudige en betrouwbare deelmobiliteit voor iedereen mogelijk is. Laten we samenwerken aan een wereld waarin deelmobiliteit geen obstakel vormt, maar een naadloze ervaring voor iedereen wordt. Ik kijk er naar uit om samen te bouwen aan een betere mobiliteit!💪”

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!