Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Fleet event - 6 april 2023

 

 

 

Fleet event – 6 April 2023

 

Op 6 april vond het Fleet Event plaats georganiseerd door Fleet & Mobility in samenwerking met Automotive.

Tijdens dit event werd onder andere besproken hoe je CO2 kan reduceren met parkeerbeleid. 🅿️ 🍃

Daar gingen onze oren van spitsen! Wij zijn hier namelijk een mooi haakje voor Vecore en we zullen je uitleggen waarom:

Het zal waarschijnlijk geen nieuwe informatie zijn dat een deel van de uitstoot door werkverkeer komt. Dat merk je natuurlijk al te best wanneer je weer eens in de spits staat. Toch blijft het lastig om werknemers te motiveren de fiets te pakken in plaats van de auto. Ook wij zijn hier af en toe schuldig aan…

Tijdens het event werden fleetmanagers en wagenparkbeheerders geadviseerd om te kritisch te kijken hoe je parkeren faciliteert, zoals alleen parkeerplekken bij grote woon-werk afstanden, parkeren op afstand, of betalen voor parkeren.

En hier zag ik een mooie kans! Ik denk dat we met de technologie van Vecore nog een extra oplossing kunnen toevoegen om CO2 te reduceren. Via ons platform kunnen wij namelijk ook heel gemakkelijk het managen van reserveringen faciliteren.

Werknemers kunnen dan via een app een parkeerplek reserveren. Zijn de parkeerplekken op? Dan is de motivatie waarschijnlijk hoger om toch de fiets of het OV te pakken!

Wat zou jij ervan vinden om van te voren een parkeerplek te reserveren?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!