Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Haaave you met Vecore?

 

 

 

Haaave you met Vecore?

 

Ik wil natuurlijk graag mensen en bedrijven kennis laten maken met Vecore, maar voordat je een relatie met een bedrijf aangaat wil je natuurlijk eerst zijn verhaal horen…

Het verhaal begon allemaal met het doel om zelf actiever bij te dragen aan het milieu. Tegelijkertijd had ik ook m’n oog op de trend ‘van bezit naar gebruik’. Zo startte ik in 2014 met Stapp.in, een autodeelformule voor particulieren en bedrijven.

Daarmee wilde ik mensen uitdagen zelf geen auto aan te schaffen, maar er alleen één te gebruiken als dat nodig is.

De deelauto’s zijn gemakkelijk te openen met een smartphone en de gebruiker betaalt alleen per kilometer en per uur. Hierdoor heeft iemand snel toegang tot de auto die op dat moment past bij de behoefte zonder dus een eigen auto te bezitten.

De techniek bestond destijds al, maar sloot niet aan bij de mogelijkheden die wij onze klanten willen bieden. Daarom hebben wij de techniek in eigen huis ontwikkeld en de afgelopen jaren zelf doorontwikkeld en beproefd.

Dit is een leuke uitdaging waarbij we een mobiliteitsoplossing hebben kunnen ontwikkelen om het delen én het beheren van auto’s en fietsen ook mogelijk te maken voor iedereen die zijn klanten en gebruikers 24/7 toegang tot mobiliteit wil faciliteren middels software en app.

Al sinds 2019 zijn wij ons volledig aan het focussen om software ook toe te passen in de zakelijke markt. We bedienen daar nu inmiddels al vele bedrijven mee die hun poolauto’s 24/7 toegankelijk hebben gemaakt.

Zo is ook een fysieke sleuteloverdracht is niet meer nodig… Onze app opent de sloten! Iemand kan binnen 2 minuten reserveren én wegrijden. Zo kunnen wij 24/7 flexibele mobiliteit bieden aan iedereen.

En dat is hoe Vecore is ontstaan!

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!