Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Handig zeg, zo'n app

 

 

 

Handig zeg, zo’n app

 

Tegenwoordig kan technologie kan ons leven net een stukje makkelijker maken. Dat vond ik ook heel belangrijk tijdens de ontwikkeling van de Vecore app. En dat is goed gelukt, al zeg ik het zelf 😉

Ben jij iemand die een wagenpark beheert (denk hierbij bijvoorbeeld aan (zakelijke)poolauto’s en (zakelijke)poolfietsen), dan is onze Vecore Control App wel de moeite waard om eens naar te kijken.

Met deze app kan je alles beheren, van registratie en reserveren tot het openen van een voertuig.

Ook voor de gebruikers van jouw wagenpark is de app handig. Die kunnen binnen 2 minuten reserveren en wegrijden! Hierdoor wordt het hele proces een fluitje van een cent. 🙌 En dat allemaal met 24/7 toegang!

Persoonlijk vind ik het beste deel van de app dat je nooit meer je sleutel kwijt kan raken. De voertuigen kunnen namelijk met de app van het slot gehaald worden. Zo hoef jij je als wagenparkbeheerder geen zorgen meer te maken over de sleuteloverdracht en kan de gebruiker van het voertuig veel makkelijker en sneller toegang krijgen.

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!