Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Hoe zit het eigenlijk met de privacy?

 

 

 

Hoe zit het eigenlijk met de privacy?

 

Vecore gaat gepaard met termen zoals “realtime informatie”, “GPS”, “beheerportaal” en “app”. Allemaal termen die een belletje moeten doen gaan rinkelen.

Ja, ze hebben allemaal te maken met onze techniek voor deelmobiliteit… maar als je zulke termen hoort zal dit ook de vraag oproepen; “Hoe zit het eigenlijk met de privacy?”

Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Dat hebben wij al voor jou gedaan. Met de verschijning van de nieuwe AVG-wetgeving hebben wij ons platform namelijk compleet heringericht.

Bij ons wordt privacygevoelige informatie verwerkt volgens de geldende privacywetgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Genereren van gegevens: Ons uitgangspunt is dat we alleen gegevens genereren en opslaan die strikt noodzakelijk zijn voor het kunnen aanbieden van de autodeeldienst en een ontzorgde autodeelervaring.
  • Opslag van gegevens: Als een gebruiker zijn of haar account wil opheffen kan de beheerder in de portaal het account beëindigen. Na 3 maanden kunnen gegevens niet meer worden teruggehaald en zijn gegevens niet meer herleidbaar naar de persoon.
  • Toegang tot gegevens: De gegevensoverdracht tussen onze Smartbox en de server verloopt via een beveiligde verbinding.

Wij zorgen dat jij je aan de privacywetgeving houdt met onze technologie!

Jij hoeft alleen te zorgen dat organisatorische maatregelen genomen worden om onjuist gebruik van het platform en de data tegen te gaan. En ook daar denken wij graag in mee!

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!