Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Lachen als medicijn

 

 

 

Lachen als medicijn

 

Even iets heel anders dan onze normale blogs. We gaan het namelijk eens niet hebben over deelmobiliteit maar over… hou je vast… lachen!

Want wat is er nou beter dan ergens binnen lopen waar mensen een lach op hun gezicht hebben? Ook bijvoorbeeld op kantoor!

Een grapje hier, een slechte pun daar… dit kan niet allen de werksfeer verbeteren maar ook het gevoel van tevredenheid onder de medewerkers.

En wist je dat lachen als een medicijn van werken voor zowel ons lichaam als onze geest? Lachen kan namelijk stress en pijn verminderen en kan zorgen voor een verhoogd gevoel van plezier. Maar lachen kan ook de band tussen mensen versterken.

Maar we zien ook belangrijke voordelen van lachen en humor met klanten. Humor kan vrede en begrip tussen mensen versterken en zorgen voor een losse en vrolijke werksfeer. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot tevreden werknemers en een betere klantenservice.

Wat zijn voor jou de grootste voordelen van lachen?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!