Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Nieuw technologielabel

Stapp.in, de leverancier van innovatieve autodeeloplossingen voor zowel de zakelijk als particulier markt, heeft een deel van haar activiteiten gesplitst en lanceert daarmee een nieuw label onder de naam VECORE. VECORE richt zich op het leveren van een oplossingsvolledig autodeeltechnologie-systeem waarmee mobiliteitsplatformen, wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen en autoverhuurders een enorme efficiencyslag kunnen maken. Stapp.in blijft zich richten op autodeelprojecten binnen communities.

Stapp.in lanceert nieuw technologielabel VECORE

De autodeeltechnologie is ontwikkeld voor autodeelformule Stapp.in. Stapp.in geeft door middel van een gebruiksvriendelijke en betrouwbare app 24/7 toegang tot een deelauto. Op basis van deze gebruikerservaring heeft Stapp.in haar techniek verder ontwikkeld en verbeterd. Deze ontwikkeling heeft ertoe geleid dat Stapp.in haar bedrijfsactiviteiten wil splitsen. Stapp.in blijft zicht richten op autodeelprojecten binnen communities. VECORE richt zich op het leveren van de technologie waarmee wagenparkbeheerders, autoverhuurders, mobiliteitsplatformen en leasemaatschappijen een enorme efficiencyslag kunnen maken en waardoor kosten en milieubelasting flink gereduceerd worden.

 

De in eigen beheer ontwikkelde en CE-gecertificeerde techniek van VECORE zorgt ervoor dat gebruikers 24/7 toegang hebben tot het wagenpark zonder fysieke sleuteloverdracht. Ook biedt het systeem een eco-score, rijgedrag-analyse, GPS-tracking en een slimme planningsmodule waarmee het wagenpark optimaal benut wordt. Hiermee is het voor leasemaatschappijen, autoverhuurders en vlootbeheerders mogelijk allerlei mobiliteitsdiensten via één platform te ontsluiten en hun eindgebruikers Mobility as a Service (MaaS) aan te bieden. MaaS staat voor een transitie in de mobiliteit waarbij de gebruiker mobiliteit inkoopt, in plaats van te investeren in transportmiddelen.

Slimme technologie voor efficiënter wagenparkbeheer

Volgens oprichter Reinald Bronkhorst is het nieuwe label VECORE een belangrijke stap voor de organisatie. “De laatste jaren hebben we ontzettend veel geïnvesteerd in de technische (door)ontwikkeling van het meest oplossingsvolledige B2B en B2C autodeelplatform van Nederland. De splitsing past bij de ontwikkelingen van de markt en sluit ook aan bij de ambitie om de activiteiten van autodeeltechniek verder uit te breiden. Door het grote aantal functionaliteiten en de flexibiliteit van onze technologieplatform kunnen wagenparken tot wel 40% besparen.”

 

Lancering nieuwe website

Vandaag heeft Vecore haar nieuwe website www.vecore.nl gelanceerd. De gebruiksvriendelijke website is gericht op de toepasbaarheid van Vecore technologie voor de verschillende doelgroepen. Vecore biedt maatwerk en ontwikkeld haar techniek continu door. Komende maanden hoopt Vecore de site te optimaliseren en wellicht uit te breiden met nog meer handige functies. Hou de site van Vecore dus goed in de gaten