Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Lees alle LinkedIn posts terug!

 

 

 

Lees alle LinkedIn posts terug!

 

De afgelopen maanden zijn we steeds actiever geworden op LinkedIn en we moeten zeggen dat dat ons enorm bevalt. Het is fantastisch om trends, ontwikkelingen, nieuwtjes en kennis met jullie te delen.

Onze berichten gaan dan ook vaak over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen Vecore en binnen de wereld van deelmobiliteit.

We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien niet alles hebt gelezen en dat zou natuurlijk zonde zijn… Daarom hebben we besloten om deze berichten ook een plek te geven op onze website 📣.

Dus als je ooit een bericht hebt gelezen waarvan je denkt: “Dat was interessant, maar ik kan het niet zo snel terugvinden”, dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf nu hoef je alleen maar een kijkje te nemen op de Vecore website, specifiek onder de sectie “Blogs”! Hier vind je alle informatie op één centrale plek, inclusief onze LinkedIn berichten.

We zijn erg benieuwd naar jullie interesses en vragen. Welke trend of ontwikkeling binnen Vecore en/of deelmobiliteit zou jij graag meer over willen weten?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!