Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Nieuwe features in de app en portal!

 

 

 

 

Nieuwe features in de app en portal!

 

Nieuwe functies in de portal. De nieuwe portal ziet er niet alleen mooier uit, de app is ook nog eens makkelijker in gebruik. Er zijn zeven nieuwe features in de app en portal die het leven wat gemakkelijker zullen maken.

1. Inloggen

Van elke gebruiker is nu logging te zien. Zeker wanneer u de portal met meerdere medewerkers gebruikt kan je hierdoor eenvoudig zien welke bewerkingen door wie uitgevoerd zijn.

2. Beveiliging

Doordat gebruikers zich digitaal registreren bezit het Vecore platform persoonsgegevens en gebruikersdata. Om dit nog beter te beschermen en u ervan te verzekeren dat uw gegevens veilig opgeslagen zijn moet u vanaf nu inloggen met two factor authentication (2FA). Dit zorgt ervoor dat we zeker zijn dat de juiste persoon inlogt.

3. Opties

De verschillende opties in onze app waren lang niet bij iedereen even duidelijk. Daarom hebben wij voor al onze opties de gebruiksvriendelijkheid verbetert en een uitgebreidere omschrijving per optie toegevoegd.

Ook hebben we een aantal nieuwe opties toegevoegd:
1. Uitschakelen controle voldoende rijtegoed. Wilt u dat uw medewerkers ook als ze niet voldoende rijtegoed hebben toch gebruik kunnen maken? Dit kunt u nu eenvoudig per gebruiker aan of uit zetten.
2. Activeren van onbeperkt zakelijk rijtegoed. Wanneer u deze inschakelt krijgen nieuwe gebruikers onbeperkt zakelijk rijtegoed. U kunt het vervolgens per gebruiker aan-of uitzetten.
3. Dubbele rijbewijsnummer toestaan. Heeft u of één van uw medewerkers twee accounts? Wanneer men deze optie inschakelt, mogen nieuwe gebruikers zich registreren met een rijbewijsnummer dat al in het systeem voorkomt door een eerdere aanmelding.
4. Het is nu mogelijk om de identiteitscontrole per gebruiker uit te schakelen. Hierdoor hoeft de gebruiker voor het openen van een vervoersmiddel zijn identiteit niet te bevestigen.
5. Wilt u handmatig een voertuig toevoegen? Vanaf nu hebben beheerders de mogelijkheid om handmatig vervoersmiddelen aan te maken.

4. Geofence

Geofence verplicht een gebruiker om de auto binnen een bepaalde straal van de vaste standplaats/locatie in te leveren. Het is in de portal nu mogelijk om per auto de geofence te activeren of deactiveren. Zodra de geofence wordt geactiveerd, kan per auto een geofence straal in meters worden ingevoerd. De geofence is standaard ingeschakeld met een straal van 200 meter.

5. Nog meer informatie uit de elektrische auto

Als uw elektrische auto’s zijn voorzien van een nieuwe Vecore Smartbox met CAN bus-aansluiting, kunt u in het platform de laadgegevens inzien.
In de portal ziet u de volgende gegevens terug:
• Actieradius in km
• Batterijcapaciteit in %
• Aan laadpaal ja/nee
• Actieve laadsessie ja/nee
• Geschatte eindtijd
• Resterende laadtijd in uren/minuten
• Buitentemperatuur

6. Smartbox op afstand bedienen

Bij de meeste van onze klanten wellicht al bekend maar wanneer u gebruik gaat maken van onze nieuwe Smartbox zijn er tal van mogelijkheden om de auto op afstand te bedienen. Denk aan het openen, sluiten en de startonderbreking activeren. Ook kunt u vanaf nu OBD-storingscodes op afstand wissen en de Smartbox opnieuw opstarten. Zo kunt u uw klanten van nog betere support voorzien.

7. Nieuwe look-and-feel

Vanaf afgelopen maandag is Vecore begonnen met het uitrollen van het nieuwe design voor de apps en portal. De nieuwe layout, die Vecore uitvoerig getest heeft, voegt naast bovenstaande features ook veel gebruikersgemak toe. Zo hebben we van deze gelegenheid gebruik gemaakt om onze app-flow te optimaliseren. Hierdoor kunnen gebruikers nog eenvoudiger aanmelden.