Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Wat onderscheidt de Vecore app?

 

 

 

Wat onderscheidt Vecore?

 

Tegenwoordig heb je echt overal een app voor… ook alle deelmobiliteit bedrijven werken met een app. Dus wat maakt onze Vecore app dan nou zo onderscheidend? Waarom zou jij als wagenparkbeheerder of gebruiker willen kiezen voor de Vecore app en technologie over andere apps?

De app is beschikbaar voor alle apparaten met Android en iOS besturingssystemen. Okee dat is inderdaad niet heel bijzonder, maar wel handig!

Maar nu komt het… zodra je een poolauto of poolfiets wilt gebruiken, kan je binnen twee minuten wegrijden! Huh, hoe dan? Als je een Vecore account hebt, kan je super snel een reservering maken, de deur openen of de fiets van het slot halen, instappen én wegrijden!
Ja inderdaad, de app vervangt dus de auto- of fietssleutel. Geen gehannes meer met sleuteloverdrachten en zoekgeraakte sleutels dus.

Nu horen we je denken, maar de technologie kan je in de steek laten… Wij hebben de technologie zo doorontwikkeld dat we met 99,8% zekerheid kunnen garanderen dat jij altijd je auto kunt openen en het slot van de fiets kan openen.

Zelfs in parkeergarages waar de verbinding soms ver te zoeken is. Want de verbinding tussen jouw smartphone en onze Smartbox in de auto werkt met Bluetooth en kan je dus ook offline gebruiken.
En tot slot kan de app beschikbaar gemaakt worden in jouw eigen look & feel!

Ben jij al overtuigd?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!