Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Welke voertuigen kan je delen via het Vecore platform?

 

 

 

Welke voertuigen kan je delen via het Vecore platform?

 

Een veelgestelde vraag die we vaak horen is: “Welke voertuigen kan ik delen via het Vecore platform?” Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om auto’s en fietsen te delen, in allerlei soorten en maten. We hebben hard gewerkt om vele tientallen verschillende merken en modellen beschikbaar te maken voor jou.

Maar dat is nog niet alles! Ik houd altijd mijn oren en ogen open voor nieuwe mogelijkheden om onze mobiliteitsoplossingen te verbeteren. 🚗🚲💡 Op dit moment zijn we bezig met verkennen van modaliteiten, zoals LEV’s (light electric vehicles).

Mobiliteit is namelijk meer dan alleen auto’s en fietsen, en ik wil ervoor zorgen dat ons platform aansluit bij ieders behoeften.

En in de toekomst streven we ernaar om nog meer keuzemogelijkheden toe te voegen, zodat de juiste mobiliteitsoplossing altijd te vinden is.

Heb je nog vragen over het delen van voertuigen via ons platform of ben je benieuwd naar specifieke modellen? Laat het weten in de reacties,👇 ik help je graag verder!

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!