Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Wij zijn trots op deze case!

 

 

 

Wij zijn trots op deze case!

 

We hebben ondertussen al van alles verteld over Vecore, de technologie, de diensten die we bieden, de voordelen van deelmobiliteit… noem het maar op. Maar hoe werkt Vecore nou écht?? En met “echt” bedoel ik, hoe werkt het in de praktijk?

Wij hebben nu dus een voorbeeld voor jullie waar we best trots op zijn!
Zo’n 3 maanden geleden hebben we 8 elektrische poolauto’s en 20 e-bikes geleverd bij een gemeente met 550 medewerkers. 🚗 🚲
Klinkt niet als veel poolauto’s en e-bikes voor zo’n grote groep, right?
En toch zijn er inmiddels al meer dan 800 ritten geweest met de auto’s en fietsen en is er in totaal al meer dan 20.000 kilometer gereden… in maar liefst 3 maanden!

Met de technologie van Vecore wordt het beheer van een wagenpark heel makkelijk. Hierdoor kunnen dus ook de poolauto’s en poolfietsen optimaal ingezet worden, dus een hoge bezettingsgraad. Zo kan je met een minimaal aantal voertuigen heel efficient een grote groep medewerkers toegang geven tot mobiliteit van de zaak.

Ook zorgt de technologie van Vecore voor veel data inzichten over het gebruik van de voertuigen en word je door ons Corvee beleid helemaal ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat de auto gewassen wordt en schoon blijft, checken de vloeistoffen en schades en ontnemen de lasten van de wagenparkbeheerder.

En als kers op de taart, de technologie van Vecore vermindert ook nog eens kosten en je administratieve lasten!

Zou jij de technologie van Vecore willen gebruiken voor jouw zakelijke wagenpark?

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!