Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Wist je dat...

 

 

 

Wist je dat…

 

Wij samen met Reisbalans BV en Tripmanager een mobiliteitsoplossing bieden?

Voor een aantal Nederlandse gemeenten en bedrijven bieden wij een oplossing waarmee klanten een vast bedrag per jaar betalen. Hiermee kan je gebruik maken van alle dienstreizen met het OV én van gloednieuwe elektrische auto’s en elektrische fietsen! 🚗 🚆 🚌 🚲

Voor de gemeenten en bedrijven is dit een super mooie en duurzame oplossing omdat je de mobiliteitskosten veel makkelijker kan budgetteren en beheren.

Daarnaast is het voor de medewerkers een handige oplossing omdat die zich met de gebruiksvriendelijke app super makkelijk gebruik kunnen maken van mobiliteit. Door de door ons geleverde mobiliteitsgarantie kunnen zij zich concentreren op hun werk zonder zich zorgen te maken over hun mobiliteit.

Aan het begin van zo’n samenwerking zorgen we ervoor dat alles goed loopt en duidelijk is door middel van demo dagen op locatie waar wij met meerdere collega’s aanwezig zijn om uitleg te geven en alle vragen te beantwoorden. En mocht er daarna nog wat onduidelijk zijn, dan hebben we duidelijke instructievideo’s die gedeeld kunnen worden met de medewerkers.

Ook zijn we 24/7 beschikbaar om gebruikers middels ons klantcontact center telefonische verder te helpen.

Nederlandse gemeenten en bedrijven zijn een mooi voorbeeld op het gebied van duurzame mobiliteit!

Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!