Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Blogs

18 juli 2023

Even voorstellen...

Deze keer even een heel ander bericht want wij willen jullie graag voorstellen aan onze collega! Rob Barnhoorn is sinds oktober 2021 werkzaam bij Vecore als Shared-Fleet manager. Wil je meer over Rob weten? Lees dan gauw verder.

Lees meer over Even voorstellen...
11 juli 2023

Dé mobiliteitsoplossing

Toen we in 2014 met Stappin begonnen, wilden we een antwoord bieden op de trend van bezit naar gebruik én bijdragen aan een duurzamere wereld. We daagden mensen uit om geen auto te kopen, maar er alleen een te gebruiken wanneer dat nodig was. Onze autodeelformule voor particulieren en bedrijven maakte het mogelijk.

Lees meer over Dé mobiliteitsoplossing
4 juli 2023

Vragen stellen: de sleutel tot succesvolle oplossingen

"If I had an hour to solve a problem and my life depended on it, I would use the first 55 minutes determining the proper questions to aks." - A Einstein.

Lees meer over Vragen stellen: de sleutel tot succesvolle oplossingen
27 juni 2023

Congres mobiliteitstransitie

Als bedrijven moeten we ons bewust worden van de uitstoot die we met ons meebrengen. Hoewel gebouwen vaak al duurzaam zijn, is er nog een belangrijk aspect dat we kunnen aanpakken: ons wagenpark.

Lees meer over Congres mobiliteitstransitie
20 juni 2023

Gemeenten

Vecore vernieuwt mobiliteit: wij zijn er trots op om te delen dat we met baanbrekende technologie en beheersystemen de mobiliteitsbranche bestormen en transformeren.

Lees meer over Gemeenten
13 juni 2023

Welke voertuigen kan je delen via het Vecore platform?

Een veelgestelde vraag die we vaak horen is: "Welke voertuigen kan ik delen via het Vecore platform?" Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om auto's en fietsen te delen, in allerlei soorten en maten. We hebben hard gewerkt om vele tientallen verschillende merken en modellen beschikbaar te maken voor jou.

Lees meer over Welke voertuigen kan je delen via het Vecore platform?
6 juni 2023

Lees alle LinkedIn posts terug!

De afgelopen maanden zijn we steeds actiever geworden op LinkedIn en we moeten zeggen dat dat ons enorm bevalt. Het is fantastisch om trends, ontwikkelingen, nieuwtjes en kennis met jullie te delen.

Lees meer over Lees alle LinkedIn posts terug!
1 juni 2023

Lachen als medicijn

Even iets heel anders dan onze normale blogs. We gaan het namelijk eens niet hebben over deelmobiliteit maar over… hou je vast… lachen!

Lees meer over Lachen als medicijn
23 mei 2023

66% van de ondernemers wil auto's delen

Weet je waar ons hart nou sneller van gaat kloppen? Van zo’n bericht: 66 procent van de ondernemers wil auto’s delen.

Lees meer over 66% van de ondernemers wil auto's delen
23 mei 2023

Mobility as a Service (MaaS)

Bij Vecore werken wij mee met Mobility as a Service, ook wel bekend als MaaS. MaaS is een bredere mobiliteitsservice waarbij auto- en fietsdelen slechts een onderdeel is.

Lees meer over Mobility as a Service (MaaS)
19 mei 2023

Kabinet wil recht op bereikbaarheid voor elke Nederlander

Wat een fantastisch nieuws dat het kabinet werk gaat maken van het recht op bereikbaarheid voor elke Nederlander.

Lees meer over Kabinet wil recht op bereikbaarheid voor elke Nederlander
16 mei 2023

Fleet event - 6 april 2023

Op 6 april vond het Fleet Event plaats georganiseerd door Fleet & Mobility in samenwerking met Automotive. Tijdens dit event werd onder andere besproken hoe je CO2 kan reduceren met parkeerbeleid.

Lees meer over Fleet event - 6 april 2023
11 mei 2023

Artikel ontwikkelagenda automobiliteit

Laatst lazen we een interessant artikel over de ontwikkelagenda automobiliteit, gepresenteerd door Minister Harbers.

Lees meer over Artikel ontwikkelagenda automobiliteit
4 mei 2023

Wat onderscheidt de Vecore app?

Tegenwoordig heb je echt overal een app voor… ook alle deelmobiliteit bedrijven werken met een app. Dus wat maakt onze Vecore app dan nou zo onderscheidend? Waarom zou jij als wagenparkbeheerder of gebruiker willen kiezen voor de Vecore app en technologie over andere apps?

Lees meer over Wat onderscheidt de Vecore app?
2 mei 2023

Wij zijn trots op deze case!

We hebben ondertussen al van alles verteld over Vecore, de technologie, de diensten die we bieden, de voordelen van deelmobiliteit… noem het maar op. Maar hoe werkt Vecore nou écht?? En met “echt” bedoel ik, hoe werkt het in de praktijk?

Lees meer over Wij zijn trots op deze case!
25 april 2023

Wist je dat...

Wist je dat wij samen met Reisbalans BV en Tripmanager een mobiliteitsoplossing bieden?

Lees meer over Wist je dat...
20 april 2023

Deelauto's zijn best handig toch?

Zullen wij eens wat verklappen?

Lees meer over Deelauto's zijn best handig toch?
18 april 2023

Opschaling deelmobiliteit in Utrecht

Vruchtbare startbijeenkomst gemeenten regionale opschaling deelmobiliteit.

Lees meer over Opschaling deelmobiliteit in Utrecht
13 april 2023

Ons aanbod in 7 modules

Wist je dat… alle oplossingen die wij bieden met Vecore opgedeeld kunnen worden in verschillende modules?

Lees meer over Ons aanbod in 7 modules
11 april 2023

Haaave you met Vecore?

Ik wil natuurlijk graag mensen en bedrijven kennis laten maken met Vecore, maar voordat je een relatie met een bedrijf aangaat wil je natuurlijk eerst zijn verhaal horen…

Lees meer over Haaave you met Vecore?
4 april 2023

Je hoeft geen (lease)auto meer te bezitten om te kunnen rijden.

“Je hoeft geen auto meer te bezitten om te kunnen rijden” Dat was de kop van een artikel dat NRC vorige maand publiceerde. Iets wat we bij Vecore natuurlijk al even weten, maar wat dus ook de realiteit blijkt voor steeds meer mensen.

Lees meer over Je hoeft geen (lease)auto meer te bezitten om te kunnen rijden.
30 maart 2023

Handig zeg, zo'n app

Tegenwoordig kan technologie kan ons leven net een stukje makkelijker maken. Dat vond ik ook heel belangrijk tijdens de ontwikkeling van de Vecore app. En dat is goed gelukt, al zeg ik het zelf 😉

Lees meer over Handig zeg, zo'n app
21 maart 2023

Connected car

Smart homes zijn tegenwoordig meer de standaard dan de uitzondering. Door apparaten in je huis met elkaar te verbinden kan je alles beheren vanuit een plek. Dit zorgt natuurlijk voor veel gemak en comfort, maar kan er ook voor zorgen dat je meer energie bespaart en dat je huis een stukje veiliger wordt.

Lees meer over Connected car
21 maart 2023

Bezorgvoertuigen

Ik heb het veel over de toepassing van onze deeltechnologie in bijvoorbeeld poolauto’s voor zakelijke gelegenheden. Maar daar houdt het natuurlijk niet op.

Lees meer over Bezorgvoertuigen
16 maart 2023

Een wagenpark, wat is dat eigenlijk?

Er is niets irritanter dan wanneer iemand een heel verhaal aan het vertellen is maar je krijgt maar de helft mee door al dat jargon. Toch betrap ik mijzelf er steeds vaker op dat ik ook lekker in jargon tegen Jan en alle man sta te praten.

Lees meer over Een wagenpark, wat is dat eigenlijk?
9 maart 2023

De voordelen van Vecore

Stel je voor, je hebt een leasemaatschappij en komt erachter dat leasegebruikers steeds vaker duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen willen. Je hebt veel onderzoek gedaan en bent tot de conclusie gekomen dat poolauto’s dé oplossing zijn!

Lees meer over De voordelen van Vecore
7 maart 2023

Hoe zit het eigenlijk met de privacy?

Vecore gaat gepaard met termen zoals “realtime informatie”, “GPS”, “beheerportaal” en “app”. Allemaal termen die een belletje moeten doen gaan rinkelen. Ja, ze hebben allemaal te maken met onze techniek voor deelmobiliteit… maar als je zulke termen hoort zal dit ook de vraag oproepen; “Hoe zit het eigenlijk met de privacy?”

Lees meer over Hoe zit het eigenlijk met de privacy?
28 februari 2023

Corvee als facilitaire dienstverlening

Als ik het heb over “Corvee” denk jij misschien aan stofzuigen, opruimen en alle taakjes die je vroeger op school moest doen. Waarschijnlijk denk je niet aan Corvee in combinatie met beheertaken van mobiliteit, klopt? Nou dit is wat Corvee bij Vecore dus wel betekent!

Lees meer over Corvee als facilitaire dienstverlening
23 februari 2023

De technologie van Vecore

Geen omkijken meer naar de sleutels van de poolauto’s bij jou op kantoor? Bij het beheren van deelwagenpark loop je vaak tegen één ding aan… de sleuteloverdracht. Alle processen kan je nog zo efficiënt ingedeeld hebben, een fysieke sleuteloverdracht blijft eigenlijk gewoon een irritante en risicovolle schakel in het proces.

Lees meer over De technologie van Vecore
21 februari 2023

Van probleem naar oplossing

Als maatschappij beseffen wij ons gelukkig steeds meer dat wij onze CO2 uitstoot flink moeten verminderen. Ook bij bedrijven worden stappen genomen om dit te realiseren. Zo wil je misschien wel stimuleren dat werknemers steeds vaker met het OV naar werk komen. Natuurlijk loop je dan tegen het volgende probleem aan, want wat nou als deze werknemer die dag ook naar een klant moet?

Lees meer over Van probleem naar oplossing
16 februari 2023

Software

Wij noemen onze software ook weleens het kloppende hart van onze mobiliteitsoplossing. En in dat hart is voor alles en iedereen een plekje!

Lees meer over Software
14 februari 2023

Hoe is carsharing ontstaan?

Het is jou misschien ook wel opgevallen… Carsharing is de laatste vijf jaar flink terrein aan het winnen 🚗 Ook bedrijven spelen hier steeds meer op in. Je ziet namelijk dat werkgevers steeds vaker poolauto’s ter beschikking stellen aan hun werknemers. Zo hoeft iemand geen auto in zijn/haar bezit te hebben maar kan hier wel gebruik van maken.

Lees meer over Hoe is carsharing ontstaan?
9 februari 2023

Vehicle Eco Core

Wist jij dat Vecore staat voor Vehicle Eco Core? Mijn missie is dan ook iedereen 24/7 toegang geven tot duurzame deelmobiliteit! Je ziet het overal om je heen, duurzaamheid wordt gelukkig steeds meer de norm.

Lees meer over Vehicle Eco Core
20 april 2020

Vecore maakt effectief en duurzaam autodelen mogelijk

Een van de oplossingen voor het dagelijkse fileprobleem is autodelen. Nu staan de meeste auto’s het grootste deel van de dag stil maar als het autodelen echt van de grond komt, kan het autobezit een stuk omlaag. Voordat het zover is moeten er nog wat wel wat hobbels worden genomen. Reinald Bronkhorst is directeur van Vecore, een bedrijf dat autodeelsoftware en hardware heeft ontwikkeld waarmee de autovloot grootschalig kan worden verduurzaamd.

Lees meer over Vecore maakt effectief en duurzaam autodelen mogelijk
24 maart 2020

Een goedkoper en schoner wagenpark door efficiënt gebruik van uw bedrijfsauto’s

Mocht u op dit moment een wagenpark hebben: met autodelen heeft u veel minder omkijken naar het wagenparkbeheer. Met goede hardware en slimme software behoort rittenregistratie en uitreiken van sleutels tot het verleden. Ook wordt er een betere bezettingsgraad gerealiseerd en wordt het gebruik en aantal kilometers van iedere auto overzichtelijk weergegeven in een beheerdersportaal.

Lees meer over Een goedkoper en schoner wagenpark door efficiënt gebruik van uw bedrijfsauto’s
18 februari 2020

Gemeente Hengelo verduurzaamt in één klap alle zakelijke mobiliteit

Hoe complexer het is, hoe simpeler je het moet aanbieden. Dat is het motto van Reisbalans die momenteel in samenwerking met deelautodienst Vecore het hele mobiliteitsbeleid van de gemeente Hengelo in één klap verduurzaamt en – een primeur voor Nederland – tegen een vast bedrag (één factuur) alle mobiliteit garandeert voor alle 700 werknemers van de gemeente.

Lees meer over Gemeente Hengelo verduurzaamt in één klap alle zakelijke mobiliteit
20 december 2019

De connected car is geen toekomstmuziek meer

De verbonden auto is een veelbelovende trend. De connected car brengt de zakelijke rijder comfort, veiligheid en gemak naar wens. Daarom presenteert Europcar met trots de Stapp.in auto, een verbonden poolauto voor bedrijven die door meerdere medewerkers gebruikt kan worden.

Lees meer over De connected car is geen toekomstmuziek meer
19 december 2019

Europcar biedt nieuwe autodeeldienst aan

AMSTERDAM - Autoverhuurbedrijf Europcar Nederland heeft haar assortiment uitgebreid met een zakelijk autodeelproduct van Europcar. Het autodeelproduct wordt geleverd door Stapp.in. Bij de keuze voor Stapp.in gaf de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van de app de doorslag.

Lees meer over Europcar biedt nieuwe autodeeldienst aan
18 december 2019

Future Fleet & Mobility in Barneveld

Onlangs waren wij op Fleet Mobility Live, hét event wat helemaal in het teken staat van zakelijke mobiliteit. Hier worden de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsland gepresenteerd. Reinald Bronkhorst vertelde op Fleet Mobility over de toegevoegde waarde van het bieden van een software platform waarmee klanten 24/7 toegang hebben tot mobiliteit. Bekijk hier de video.

Lees meer over Future Fleet & Mobility in Barneveld
29 oktober 2019

Nieuwe features in de app en portal!

Met de nieuwe release heeft Vecore de portal en app een opfrisbeurt gegeven. We zetten voor u op een rijtje wat er nieuw is en hoe u de nieuwe features gebruikt.

Lees meer over Nieuwe features in de app en portal!
30 september 2019

Bezoek ons op Future Fleet&Mobility

Wilt u meer advies hoe u uw wagenpark zo slim mogelijk kan inzetten? Bezoek ons dan op Future Fleet&Mobility!

Lees meer over Bezoek ons op Future Fleet&Mobility
27 september 2019

Terugblik Fleet Lounge in Houten

Ga er maar aan staan: iedere werknemer een persoonlijk mobiliteitsaanbod op maat geven die tegelijkertijd recht doet aan de (duurzame) doelstellingen van de werkgever. En dat alles het liefst kostenneutraal.

Lees meer over Terugblik Fleet Lounge in Houten
13 juni 2019

Fleet Mobility - Reinald Bronkhorst

Onlangs waren wij op Fleet Mobility Live, hét event wat helemaal in het teken staat van zakelijke mobiliteit. Hier worden de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsland gepresenteerd. Reinald Bronkhorst vertelde op Fleet Mobility over de toegevoegde waarde van het bieden van een software platform waarmee klanten 24/7 toegang hebben tot mobiliteit. Bekijk hier de video.

Lees meer over Fleet Mobility - Reinald Bronkhorst
13 juni 2019

Data en privacy gebruikers

Vanaf 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese privacywetgeving ‘General Data Protection Regulation’ streng gehandhaafd. Dit betekent voor wagenparkbeheerders dat gebruikers recht hebben om gegevens in te zien, te gebruiken en verwijderen. Onze voertuigdeel- en beheertechniek voldoet aan de volledige GDPR wet- en regelgeving.

Lees meer over Data en privacy gebruikers
28 mei 2019

Carsharing

Carsharing met behulp van de technologie van Vecore is de toekomst. Ook als u een mobiliteitsplatform runt, waarmee u bedrijven helpt hun wagenpark efficiënt te beheren. Dankzij onze zakelijke autodeeloplossing kunt u zich onderscheiden als milieubewuste én kostenbesparende mobiliteitsplatformbeheerder.

Lees meer over Carsharing
10 mei 2019

Bezoek ons op Fleet Mobility Live

Wilt u meer advies hoe u uw wagenpark zo slim mogelijk kan inzetten? Bezoek ons dan op Fleet Mobility Live!

Lees meer over Bezoek ons op Fleet Mobility Live
6 mei 2019

Deelauto's voor zakelijke mobiliteit

Deelauto's zijn buitengewoon populair en dat is logisch, een auto delen is goedkoper, steeds eenvoudiger én goed voor het milieu.  Ook zakelijk autodelen zit in de lift en dat is niet zo gek. Er zijn een tal van mogelijkheden voor het zakelijk autodelen.

Lees meer over Deelauto's voor zakelijke mobiliteit
25 februari 2019

Lancering nieuw technologielabel Vecore!

Nieuw technologielabel! Vecore richt zich hiermee op het leveren van de technologie waardoor kosten en milieubelasting flink gereduceerd worden.

Lees meer over Lancering nieuw technologielabel Vecore!
4 oktober 2018

Investering Vecore

Stapp.in ontvangt investering om nog effectiever door te gaan met ontwikkelen en heeft besloten haar bedrijfsactiviteiten te splitsen. De complete deeltechniek wordt via een nieuw zakelijk (white) label in de markt gezet!

Lees meer over Investering Vecore