Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Carsharing Utrecht

Mobiliteitsplatform

Integreer eenvoudig ons succesvolle autodeeloplossing in uw eigen platform.

Bespaar ontwikkelkosten

Maak gebruik van de hardware, beheerportal of de app van Vecore. We koppelen eenvoudig met bestaande boxen, beheersoftware en apps.

White label

User interfaces van de beheerportal en de car sharing app leveren we in uw merkidentiteit of in die van de klant.

Plug & play

De box van Vecore is super eenvoudig te monteren in een (elektrisch) voertuig. Ook is de box makkelijk te demonteren voor hergebruik.

Gebruikersgemak

Gebruikers hebben snel en zelfstandig toegang tot een deelauto met een digitale sleutel in de app.

Inzicht in gebruik en verbruik

De beheerportal geeft nauwkeurig inzicht in gebruik en verbruik van de voertuigen. Uw klant krijgt zo grip op de mobiliteit en kosten.

Duurzaam

Inzicht in het rijgedrag en de eco-score van uw voertuig. Door deze slimme mobiliteitsoplossing kunt u uw vloot verduurzamen!

Carsharing via uw mobiliteitsplatform

Runt u een mobiliteitsplatform waarmee u bedrijven in Utrecht bedient? Dan wilt u uw dienstverlening zo goed en efficiënt mogelijk inrichten. Of het nu gaat om ritregistratie, Mobility as a Service (MaaS) of auto delen (carsharing in Utrecht). Hoe doet u dat slim, goed en efficiënt? Vecore biedt een totaaloplossing in mobiliteit. Uw klanten kunnen daarmee hun dienstverlening nog beter beheren en efficiënter benutten door auto delen (carsharing in Utrecht). Dat bespaart niet alleen kosten, maar spaart ook het milieu. Slaan we de handen ineen?

Beheersoftware

De beheerportal geeft inzicht in de voertuigen, reserveringen en ritten. Zo kunt u het wagenpark in Utrecht volledig beheren en efficiënter benutten,

 • Eigen techniek: Vecore heeft de beheersoftware en de hardware zelf ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen. We ontwikkelen de techniek continu door.
 • In de cloud: alle gegevens staan in de cloud. Zo heeft u 24/7 toegang tot de gegevens.

 

 • GDPR-proof

  Wij voldoen zowel aan de technische als organisatorische richtlijnen van de internationale privacywetgeving. Dit betekent dat al uw gegevens veilig zijn.

Hardware

Onze box verzorgt de connectie tussen de deelauto en de software. Hierdoor zijn de voertuigen of afstand te beheren.

 • CE-gecertificeerd: de box is brand-, schok- en trilbestendig. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten.
 • Track & trace: de box levert de locatiegegevens en de kilometerregistratie van het voertuig.

 

 • CE-keurmerk

  Brand-, schok- en trilbestendig; niet gevoelig voor straling van buitenaf en vliegt niet in brand bij kortsluiting. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten, zodat u zekerheid hebt.

Car sharing app

De gebruiker verricht alle handelingen via een app. Binnen 5 minuten hebben ze een account. Met de carsharing app reserveert de gebruiker in Utrecht eenvoudig een deelauto. Ook ontgrendelen en sluiten ze de auto op een veilige manier met een digitale sleutel.

 • Toegang via smartphone

  Via de gebruiksvriendelijke carsharing app geeft u gebruikers in Utrecht 24/7 toegang om fietsen of auto's te openen en te sluiten.

Contact?

 • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Veelgestelde vragen

 • Wat is carsharing?

  Autodelen, beter bekend onder de Engelse noemer carsharing, is een concept dat inspeelt op de veranderende mobiliteitsvraag. Het doel is om auto’s zo min mogelijk stil te laten staan, door ze te delen met anderen. Zo hoeven er op den duur minder auto’s geproduceerd worden, waardoor een hoop CO2-uitstoot voorkomen wordt en parkeerproblematiek aan banden wordt gelegd. Zij die voorheen een auto bezaten en er voortaan eentje delen, maken namelijk aanzienlijk kilometers per jaar. De drempel om de auto te pakken, terwijl de fiets of het OV ook zou volstaan, wordt groter.

 • Hoe kunnen bedrijven carsharing toepassen?

  Carsharing werd in beginsel voornamelijk toegepast door particulieren. Zij het door een auto te delen met de buurman, zij het middels het tevens door ons ontwikkelde autodeelconcept Stapp.in. Deze formule hebben we bij Vecore geperfectioneerd, waardoor carsharing in Utrecht inmiddels ook voor bedrijven de toekomst is. Vecore faciliteert het verduurzamen van uw wagenpark. Door het doorontwikkelen van ons carsharingconcept biedt Vecore inmiddels een mobiliteitsoplossing voor onder meer vlootbeheerders, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven.

 • Welke voordelen heeft carsharing via Vecore?

  Om diverse redenen is het verstandig om te kiezen voor de carsharingtechnologie van Vecore. Zo hoeft u zelf geen software en hardware meer te ontwikkelen. Onze software is gemakkelijk te integreren in reeds bestaande systemen van uw klanten en onze gemakkelijk te monteren Smartbox zorgt voor de koppeling met de wagens. Daarnaast is de app, waarmee de auto’s gereserveerd en geopend kunnen worden, white-label verkrijgbaar Zo heeft u een app en portal volledig in uw eigen huisstijl! Onze beheerportal geeft uw klanten optimaal inzicht in het verbruik van hun wagens en het rijgedrag van de gebruikers. Zo zien zij precies hoe vaak er van de auto’s gebruikgemaakt wordt en of auto’s bijvoorbeeld onnodig lang stilstaan.

 • Hoe is carsharing ontstaan?

  Carsharing is een tamelijk nieuw concept, dat de laatste vijf jaar flink terrein aan het winnen is. Het is ontstaan vanuit het groeiende maatschappelijke besef dat we onze CO2-uitstoot aanzienlijk dienen te reduceren. Daarnaast ligt ook een veranderde grondhouding ten aanzien van autobezit ten grondslag aan de opmars van carsharing in Utrecht. Waar een eigen auto voor de deur lange tijd symbool stond voor welvaart en vooral ook vrijheid, is dit tegenwoordig steeds minder het geval. Vooral de jongere generaties beschouwen een auto als een middel dat handig is om van A naar B te komen, in plaats van als een statussymbool. Daarnaast is het bezitten van een auto in ‘de grote stad’ (zoals Utrecht) voor velen ook eenvoudigweg niet meer te betalen. De woonlasten rijzen al de pan uit en parkeren in een stad als Utrecht is tevens peperduur. En als u dit al wilt, dan liggen de parkeerplaatsen in deze dunbevolkte gebieden überhaupt bepaald niet voor het oprapen. Mede hierdoor ontstond carsharing in Utrecht: alleen een auto gebruiken wanneer u deze écht nodig heeft.