Waar ben je naar opzoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mobiliteitsplatform

Integreer eenvoudig ons succesvolle autodeeloplossing in uw eigen platform.

Bespaar ontwikkelkosten

Maak gebruik van de hardware, beheerportal of de app van Vecore. We koppelen eenvoudig met bestaande boxen, beheersoftware en apps.

White label

User interfaces van de beheerportal en de car sharing app leveren we in uw merkidentiteit of in die van de klant.

Plug & play

De box van Vecore is super eenvoudig te monteren in een (elektrisch) voertuig. Ook is de box makkelijk te demonteren voor hergebruik.

Gebruikersgemak

Gebruikers hebben snel en zelfstandig toegang tot een deelauto met een digitale sleutel in de app.

Inzicht in gebruik en verbruik

De beheerportal geeft nauwkeurig inzicht in gebruik en verbruik van de voertuigen. Uw klant krijgt zo grip op de mobiliteit en kosten.

Duurzaam

Inzicht in het rijgedrag en de eco-score van uw voertuig. Door deze slimme mobiliteitsoplossing kunt u uw vloot verduurzamen!

Carsharing via uw mobiliteitsplatform

Runt u een mobiliteitsplatform waarmee u bedrijven bedient? Dan wilt u uw dienstverlening zo goed en efficiënt mogelijk inrichten. Of het nu gaat om ritregistratie, Mobility as a Service (MaaS) of auto delen. Hoe doet u dat slim, goed en efficiënt? Vecore biedt een totaaloplossing in mobiliteit. Uw klanten kunnen daarmee hun dienstverlening nog beter beheren en efficiënter benutten door auto delen. Dat bespaart niet alleen kosten, maar spaart ook het milieu. Slaan we de handen ineen?

Beheersoftware

De beheerportal geeft inzicht in de voertuigen, reserveringen en ritten. Zo kunt u het wagenpark volledig beheren en efficiënter benutten,

 • Eigen techniek: Vecore heeft de beheersoftware en de hardware zelf ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen. We ontwikkelen de techniek continu door.
 • In de cloud: alle gegevens staan in de cloud. Zo heeft u 24/7 toegang tot de gegevens.

 

 • GDPR-proof

  Wij voldoen zowel aan de technische als organisatorische richtlijnen van de internationale privacywetgeving. Dit betekent dat al uw gegevens veilig zijn.

Hardware

Onze box verzorgt de connectie tussen de deelauto en de software voor het beheer Hierdoor zijn de voertuigen of afstand te beheren.

 • CE-gecertificeerd: de box is brand-, schok- en trilbestendig. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten.
 • Track & trace: de box levert de locatiegegevens en de kilometerregistratie van het voertuig.

 

 • CE-keurmerk

  Brand-, schok- en trilbestendig; niet gevoelig voor straling van buitenaf en vliegt niet in brand bij kortsluiting. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten, zodat u zekerheid hebt.

Car sharing app

De gebruiker verricht alle handelingen via een app. Binnen 5 minuten hebben ze een account. Met de carsharing app reserveert de gebruiker eenvoudig een deelauto. Ook ontgrendelen en sluiten ze de auto op een veilige manier met een digitale sleutel.

 • Toegang via smartphone

  Via de gebruiksvriendelijke app geeft u gebruikers 24/7 toegang om fietsen of auto's te openen en te sluiten.

Contact?

 • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!