Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Fleetmanagement

“De Vecore app in onze eigen look-and-feel zorgt ervoor dat onze klanten 24/7 toegang hebben tot het wagenpark.”
Ronald Vliek, directeur On-Route Ronald Vliek, directeur On-Route
On-Route wagenparkbeheerder

White label

Vecore heeft voor On-Route het gehele platform, en de apps in On-Route haar eigen look-and-feel.

Bedieningsapp

Via de app geeft On-Route haar gebruikers 24/7 toegang om auto's te openen en sluiten.

Systeem

Door publieke API heeft Vecore de hardware van On-Route gekoppeld aan de software van Vecore.

On-Route

On-Route, partner van TomTom, zorgt door Online Car Management voor een duidelijk overzicht in uw kosten, onderhoud, aflooptijden en berijdergegevens. Hierbij is het mogelijk om op elk moment van de dag een opdracht in te geven en de voortgang hiervan te volgen in de webapplicatie. Ook de berijders kunnen, indien gewenst rechtstreeks contact opnemen met On-Route servicemedewerkers zodat de interne organisatie geheel wordt ontlast.

De maatwerkoplossing voor On-Route

Als Ronald Vliek een goed idee heeft dan gaat hij ervoor. Met ruim 25 jaar ervaring wil hij constant door ontwikkelen en innoveren. Ronald Vliek kreeg van een klant de vraag of zij een oplossing hadden voor de auto’s die ruim 80% van de tijd stil staan: “Kunnen jullie ervoor zorgen dat auto’s deelbaar zijn zonder fysieke sleuteloverdracht?”

Ronald: “Uiteraard wilden we de klant graag helpen met zijn vraag. Daarvoor moesten we wel opnieuw ons eigen product bekijken. We zijn begonnen om te kijken of we dit zelf konden ontwikkelen, via-via zijn we in contact gekomen met Vecore. Zij bleken te beschikken over een app die te leveren is in onze eigen look-and-feel en kan koppelen met ons eigen platform.”

Eigen look-and-feel

Ronald vervolgt: “Onze developers hebben veel samengewerkt met Vecore. Samen hebben we een oplossing bedacht die naadloos aansluit bij ons bestaande platform.” Af en toe waren er pittige discussies verteld Ronald lachend. “Maar dat is prima. We hebben hetzelfde doel en dat maakt het product alleen maar beter.”

Gebruikers kunnen via de app, volledig in de look-and-feel van On-Route, de totale handling van registratie tot het reserveren en openen van het voertuig. Hiermee vervangt de app de autosleutel.

Interesse? Neem contact op!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!