Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Techniek

Vecore software

Vecore software

Het kloppende hart van de mobiliteitsoplossing van Vecore.

Lees meer
Vecore hardware

Vecore hardware

De Smartbox is het belangrijkste onderdeel van de mobiliteitsoplossing.

Lees meer
Vecore app

Vecore app

De totale handling via de app, van registratie tot het reserveren, openen en sluiten.

Lees meer

Software

De beheersoftware is het kloppende hart van de mobiliteitsoplossing van Vecore. Het is de plaats waar alle gegevens samenkomen in de cloud. Bij de ontwikkeling van de software staan gebruiksvriendelijkheid en gemak altijd voorop. Het platform is overzichtelijk en werkt intuïtief. We leveren de software in uw eigen look & feel óf in die van de klant (white label).

 • Veilig cloudbased

  Alle gegevens zijn veilig opgeborgen in de cloud, met geavanceerde versleutelde verbindingen, two factor authentication en data encryptie.

 • GDPR-proof

  Uw gegevens zijn veilig. Wij voldoen aan zowel de technische als de organisatorische richtlijnen van de internationale privacywetgeving. Dit betekent dat al uw gegevens veilig zijn.

Techniek

Vecore heeft slimme hardware ontwikkeld die alle relevante data genereert en het rijgedrag analyseert. De Smartbox is de connectie tussen de deelauto en de beheersoftware. Hiermee beheert u de voertuigen op afstand. Ook verzorgt de box de verbinding met de smartphone van de gebruiker via Bluetooth.

Hardware

De Smartbox is het ultieme hardware platform voor elke ‘future technology’-automotive-toepassing. Voorzien van krachtige processortechnologie en met alle relevante communicatietechnologieën aan boord realiseert u met de Smartbox vrijwel elke wens op het gebied van carsharing en vlootbeheer.

 • Compatible

  Geschikt voor gebruik in ruim 99% van alle brandstof-aangedreven auto’s die zijn geleverd na 2010 en 90% van alle elektrische auto’s. Na uitbouw ook uitwisselbaar tussen voertuigen.

 • CE-gecertificeerd

  Brand-, schok- en trilbestendig; niet gevoelig voor straling van buitenaf en vliegt niet in brand bij kortsluiting. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten, zodat u zekerheid hebt.

De app

De gebruiker verricht de totale handling binnen 5 minuten via de app: van registratie tot het reserveren en openen van de deelauto. Zo is de app de vervanger van de autosleutel. De app is beschikbaar voor apparaten met de besturingssystemen Android en iOS. Ook onze app is volledig verkrijgbaar in uw eigen look én feel.

 • Digitaal registratieproces

  Volledig digitale aanmeldflow waarbij de gegevens van gebruikers automatisch worden geverifieerd. Daardoor is directe gebruikersacceptatie mogelijk.

 • Reserveringsmodule

  Gebruikers kunnen eenvoudig en snel via de app zelf een reservering inplannen. Zo garandeert u beschikbaarheid van de auto.

technische vragen

 • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Veelgestelde vragen

 • Welke voertuigen kan ik delen via het Vecore platform?

  Op dit moment kunt u auto’s en fietsen delen via ons platform, in allerlei soorten en maten. We ontsluiten momenteel vele tientallen verschillende merken en modellen. We kijken ook naar de mogelijkheid om andere modaliteiten te ontsluiten, zoals e-scooters en LEV’s (light electric vehicles).

 • Werkt de techniek ook met elektrische auto’s?

  Jazeker, we hebben ons platform zelfs geoptimaliseerd voor het gebruik met elektrische auto’s! Zo kunt u de resterende actieradius uitlezen, maar ziet u ook of de auto aan de stekker ligt en of hij oplaadt. Uw gebruikers gaan met deze informatie via de apps altijd goed voorbereid op weg.

 • Waar moeten gebruikers zich aanmelden?

  Alle user flows verlopen volledig via de app. Dat betekent dat een gebruiker alles rondom het auto- en fietsdelen regelt via de smartphone-app. Zoals: aanmelden, reserveren en het openen en sluiten van het voertuig.

 • Hoe zit het met de privacy?

  Ons platform is in het verschijningsjaar van de nieuwe GDPR/AVG-wetgeving compleet heringericht volgens de geldende privacyrichtlijnen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de verwerking van uw privacygevoelige informatie. Denk hierbij aan de verwerking van rijbewijsgegevens en het opvragen van gebruikersdata, maar ook aan allerlei beveiligingsmaatregelen om te voorkomen dat de gegevens op straat komen te liggen.

 • Wie verleent de support richting mijn gebruikers?

  We bepalen in overleg wie verantwoordelijk is voor de support richting uw gebruikers en klanten. Indien gewenst neemt VECORE de support voor een deel of zelfs volledig voor haar rekening. Dergelijke afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA), zodat we beide weten waar we aan toe zijn.

 • Hoe kan ik de auto openen en sluiten?

  De gebruiker kan de auto openen of sluiten via de smartphone-app. Ook kunt u de auto met een pasje openen, door dit voor de kaartlezer bij de voorruit te houden. Dat kan een VECORE-pasje zijn, maar bijvoorbeeld ook een personeelspas.

 • Kan ik gebruikers uitnodigen om te gaan autodelen?

  Ja, dat kan. Met de handige uitnodigingstool in de portal nodigt u via e-mail mensen voor het autodelen. In de e-mail staan links naar de app-stores en een aanmeldcode waarmee gebruikers zich eenvoudig aanmelden in de portal. Door gebruik te maken van de aanmeldcode, wordt automatisch de juiste set aan instellingen gekoppeld aan de accounts.

 • Wat gebeurt er als de software op één of andere manier verloren gaat?

  VECORE maakt gebruik van een Software Escrow. Dit betekent dat de broncodes van het platform zijn gedeponeerd bij de notaris. Daarbij heeft u als klant tegen geringe betaling recht op het verkrijgen van de codes indien VECORE niet meer in staat is de software aan te bieden.

 • Wordt het platform nog steeds uitgebreid en doorontwikkeld?

  Jazeker, elke maand vindt een release plaats met nieuwe features, optimalisaties en eventuele bug fixes. We blijven ons elke maand op eigen initiatief aanpassen aan nieuwe marktbehoeften, maar we laten ons ook zeker leiden door nieuwe klantwensen. Er is altijd ruimte voor uw eigen inbreng in de (door)ontwikkeling van onze producten!

 • Kan ik het platform aanbieden in mijn eigen branding/huisstijl?

  Ja dat kan, tegen betaling leveren wij het platform volledig white label op. U krijgt dan een online beheerportal en separate stand alone native apps in uw eigen huisstijl. Dus geen goedkope kloon, maar een losstaand en zelfstandig opererend platform! Dit betekent ook dat we uw platform volledig naar uw wensen kunnen inrichten en aanpassen, zonder dat dit het generieke VECORE-platform beïnvloedt. We vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden!