Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Fleetmanagement

Fleetmanagement

Bespaar tot wel 40% op uw wagenpark door de inzet van onze slimme voertuigdeel- en beheertechniek.

drives fleetmanagement forward

Efficiënt wagenpark

Hogere bezettingsgraad van het wagenpark. Kostenbesparing door minder auto's en minder administratieve handelingen.

Meer inkomsten

Genereer inkomsten door de voertuigen ook buiten kantoortijden beschikbaar te stellen aan gebruikers.

Inzicht in verbruik

De beheerportal geeft nauwkeurig inzicht in kilometers, rijgedrag en verbruik van de voertuigen. Zo krijgt u grip op de mobiliteit en kosten.

Snel toegang

Met de car sharing app reserveren gebruikers eenvoudig een voertuig en ontgrendelen ze deze met de digitale sleutel.

Minder administratie

Declaraties zijn overbodig. De kilometerregistratie wordt automatisch bijgehouden. Een gemak voor de gebruiker!

White label

User interfaces van de beheersoftware en de app leveren we in uw eigen merkidenteit.

Fleetmanagement: duurzaam en eenvoudig

Als verantwoordelijke voor het fleetmanagement (ofwel wagenparkbeheer) wilt u dat uw wagenpark zo efficiënt mogelijk ingezet wordt. Auto’s die onnodig stilstaan kunnen een enorme kostenpost vormen. Voor auto’s waarmee onverantwoordelijk omgesprongen wordt geldt hetzelfde.

Wat nu als er techniek zou bestaan die het mogelijk maakt om uw wagenpark in te perken, doordat er van de auto’s die overblijven vaker gebruikgemaakt wordt? En waarmee u bovendien het rijgedrag van de gebruikers kunt monitoren? Dat zou iedere fleetmanager flink helpen! Welnu: maakt u kennis met de innovatieve Vecore-fleetmanagementsoftware en de Smartbox!

Beheersoftware

Vecore zorgt ervoor dat wagenparken volledig kunnen worden beheerd en door autodelen efficiënter kunnen worden benut. Alle data worden verzameld en zijn te bekijken in een totaaloverzicht.

 • Eigen techniek

  Vecore heeft de beheersoftware en de hardware zelf ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen. We ontwikkelen de techniek continu door.

 • In de cloud

  Alle gegevens staan in de cloud. Zo zijn uw gegevens veilig opgeborgen en heeft u 24/7 toegang tot alle gegevens,

Hardware

Onze box verzorgt de connectie tussen de deelauto en de software voor het beheer. Hierdoor is het wagenpark op afstand te beheren.

 

 • CE-gecertficeerd

  De box is brand-, schok- en trilbestendig. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten.

 • Track & trace

  Deze unit levert de locatiegegevens en de kilometerregistratie van het voertuig.

Neem contact op!

 • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Veelgestelde vragen

 • Wat is wagenparkbeheer?

  Wagenparkbeheer wordt bij grote bedrijven uitgevoerd door een fleetmanager. Deze monitort de inzet van alle voertuigen binnen een organisatie. Het gaat hierbij niet alleen om de aan- en verkoop ervan, maar ook om de planning van de inzet, het brandstofgebruik, verzekeringen en eventuele leasecontracten. Het is een zeer belangrijke tak binnen een organisatie, daar inefficiënt wagenparkbeheer kan leiden tot hoge onnodige kosten.

 • Hoe kan u uw wagenpark efficiënter inzetten?

  Minder auto’s, die meer gebruikt worden: dat is voor iedere fleetmanager ongetwijfeld een droomscenario. Het kan dankzij de mobiliteitsoplossingen van Vecore. U creëert een hogere bezettingsgraad van uw wagenpark, doordat auto’s vaker worden ingezet. Efficiënter fleetmanagement, dus. Hoe? Door auto’s te delen! Dankzij onze Smartbox weet u namelijk altijd waar de auto’s zich bevinden en hoe lang ze stilstaan. Onze praktische app maakt het bovendien mogelijk voor uw personeel om de auto’s voor een bepaalde tijd te reserveren. Zo brengt u structuur aan in uw fleetmanagement.

 • Hoe kan u fleetmanagement vereenvoudigen?

  De Smartbox en software van Vecore nemen u de nodige administratieve rompslomp uit handen. Zo zijn declaraties verleden tijd, aangezien het systeem exact registreert hoeveel kilometer iemand in een wagen heeft afgelegd. Bovendien krijgt u zeer nauwkeurig inzicht in bijvoorbeeld het brandstofverbruik en eventuele snelheidsovertredingen. Zaken die het fleetmanagement aanmerkelijk gemakkelijker maken!

 • Hoe kunt u carsharing inzetten?

  Wanneer het bedrijf gesloten is, staan de auto’s die u beheert doorgaans stil. En dat is zonde, want u zou er zomaar goed aan kunnen verdienen. Fleetmanagement houdt immers in dat u het maximale uit het wagenpark wilt halen. Waarom leent u de auto's na sluitingstijd niet uit? Maakt u weinig kilometers, dan is het huren van een auto op de momenten dat u er een nodig heeft veelal voordeliger. Het idee: u betaalt alleen voor de tijd waarin u daadwerkelijk gebruikgemaakt hebt van de auto. Zo is adequaat fleetmanagement niet alleen voordeliger voor het bedrijf, maar zeker ook voor het personeel. Als het ware zet u als fleetmanager de auto’s uit uw wagenpark dus in voor leasegebruik, maar dan door meerdere mensen. U kunt ervoor kiezen ze beschikbaar te stellen voor uw personeel, maar eventueel ook voor extern gebruik. Dankzij onze geavanceerde techniek zijn de auto’s namelijk te openen met onze app. Zo weet u als fleetmanager precies wie er op welk moment gereden heeft in welke auto.

 • Op welke wijze kunt u duurzaam wagenpark realiseren?

  Met het efficiënter inzetten van uw vloot, verkleint u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Een belangrijke beweegreden om eens kritisch te kijken naar uw fleetmanagement, in een tijd waarin het klimaat ernstig bedreigd wordt door onze CO2-uitstoot. Minder stilstand betekent minder benodigde auto's. Voor de productie van een auto zijn immers de nodige schadelijke grondstoffen nodig. De fabrieken waarin de auto's gefabriceerd worden stoten eveneens veel CO2 uit. Daarmee zijn we er nog niet. Een nieuwe auto moet, bijvoorbeeld vanuit Azië, naar het land van gebruik getransporteerd worden. En is een auto na jaren van gebruik aan het einde van zijn Latijn? Dan gaat ook met de sloop ervan de nodige koolstofdioxide de lucht in. Met efficiënt fleetmanagement besparen we de ozonlaag niet alleen doordat er minder auto's rondrijden. Door het gebruik van de auto's die we wél inzetten te monitoren en gebruikers aan te spreken op hun rijgedrag kan daarnaast brandstof bespaard worden. Dat leidt eveneens tot minder uitstoot, hetgeen het klimaat ten goede komt. Meer weten over fleetmanagement? Neem contact met ons op!

Blogs

6 mei 2019

Deelauto's voor zakelijke mobiliteit

Deelauto's zijn buitengewoon populair en dat is logisch, een auto delen is goedkoper, steeds eenvoudiger én goed voor het milieu.  Ook zakelijk autodelen zit in de lift en dat is niet zo gek. Er zijn een tal van mogelijkheden voor het zakelijk autodelen.

Lees meer over Deelauto's voor zakelijke mobiliteit