Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Leasemaatschappij

Bespaar kosten én het milieu met autodelen voor lease klanten.

Plug & Play

De box van Vecore is heel eenvoudig te monteren in een (elektrisch) voertuig. Ook is de box makkelijk te demonteren voor hergebruik.

Inzicht in verbruik

De beheerportal geeft nauwkeurig inzicht in kilometers, rijgedrag en verbruik van voertuigen. De klant krijgt grip op de mobiliteit en kosten.

White label

User interfaces van de beheersoftware en de app leveren we in uw merkidentiteit of in die van de klant.

Flexibel

Vecore koppelt eenvoudig met bestaande (black) boxen, beheersoftware en apps. Ook zijn specifieke aanpassingen mogelijk.

Mobility as a Service

Door middel van een handige planningsmodule waarmee de klant het voertuig kan reserveren waardoor het zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden.

Duurzaam

Door het inzetten van deze mobiliteitsoplossing is het eenvoudig uw vloot te verduurzamen. Het is ook mogelijk elektrische auto's te ontsluiten.

Efficiënt leasen met auto delen

Leaserijders willen steeds vaker duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen. Speelt u daar als leasemaatschappij niet goed op in, dan kost u dat beslist klanten. Hoe komt u tegemoet aan deze veranderende klantbehoefte? Met de autodeeltechniek van Vecore. Met deze slimme mobiliteitsoplossing kunnen uw klanten het wagenpark nóg beter beheren en efficiënter benutten.

Hardware

Onze Smartbox verzorgt de connectie tussen de deelauto en de software voor het beheer. Hierdoor is het wagenpark op afstand te beheren.

  • CE-gecertificeerd: de Smartbox is brand-, schok- en trilbestendig. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten.
  • Track & trace: de Smartbox evert de locatiegegevens en de kilometerregistratie  van het voertuig.

 

Car sharing app

De gebruiker verricht alle handelingen via een app. Binnen 5 minuten heeft de gebruiker een account. Met de car sharing app reserveert hij/zij eenvoudig een deelauto, die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden. Ook ontgrendelen en sluiten zij de deelauto op een veilige manier met een digitale sleutel.

 

Interesse?

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!