Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Autodelen voor uw mobiliteitsplatform

Vecore biedt een totaaloplossing in mobiliteit. Daarmee kunnen uw klanten het wagenpark nog beter beheren en efficiënter benutten. Ontdek de voordelen.

Mobiliteit

De mobiliteitsoplossing van Vecore biedt wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen en autoverhuurders én hun klanten kostenbesparende voordelen.

Bespaar ontwikkelkosten

Maak gebruik van de hardware, beheerportal of de app van Vecore. We koppelen eenvoudig met bestaande boxen, beheersoftware en apps.

White label

User interfaces van de beheerportal en de car sharing app leveren we in uw merkidentiteit of in die van de klant.

Plug & play

De box van Vecore is super eenvoudig te monteren in een (elektrisch) voertuig. Ook is de box makkelijk te demonteren voor hergebruik.

Gebruikersgemak

Gebruikers hebben 24/7, snel en zelfstandig toegang tot een deelauto of deelfiets met een digitale sleutel in de app.

Inzicht

De beheerportal geeft nauwkeurig inzicht in kilometers, rijgedrag en verbruik. Uw klant krijgt zo grip op de mobiliteitskosten.

Duurzaam

Inzicht in het rijgedrag en de eco-score van uw voertuig. Door deze slimme mobiliteitsoplossing kunt u uw vloot verduurzamen!

Carsharing via uw mobiliteitsplatform

Een hogere bezettingsgraad van het wagenpark, met minder voertuigen. Met de handige planningstool kunnen medewerkers gemakkelijk een voertuig reserveren. Fysieke sleuteloverdracht is niet meer nodig. Medewerkers hebben via de car sharing app snel toegang tot het voertuig. Declaraties zijn niet meer nodig en met de beheerportal heeft u altijd actueel inzicht in het wagenpark. Allemaal voordelen van autodelen met de mobiliteitsoplossing van Vecore.

 

Beheersoftware

De beheerportal geeft inzicht in de voertuigen, reserveringen en ritten. Zo kunt u het wagenpark volledig beheren en efficiënter benutten,

 • Eigen techniek: Vecore heeft de beheersoftware en de hardware zelf ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen. We ontwikkelen de techniek continu door.
 • In de cloud: alle gegevens staan in de cloud. Zo heeft u 24/7 toegang tot de gegevens.

 

 • Oplossingsvolledig

  Wij streven naar de meest complete en vooruitstrevende oplossing waardoor vergaande configuratie mogelijk is op basis van uw wensen en behoeften.

Hardware

Onze box verzorgt de connectie tussen de deelauto en de software voor het beheer Hierdoor zijn de voertuigen of afstand te beheren.

 • CE-gecertificeerd: de box is brand-, schok- en trilbestendig. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten.
 • Track & trace: de box levert de locatiegegevens en de kilometerregistratie van het voertuig.

 

 • Netwerk onafhankelijk

  Staat u in een parkeergarage of rijdt u in landelijk gebied? Ook dan blijft de SmartBox u voorzien van alle relevante informatie en kunt u de auto gewoon openen en sluiten via de smartphone.

Car sharing app

De gebruiker verricht de totale handling binnen 5 minuten via de app: van registratie tot het reserveren en openen van de deelauto. Zo is de app de vervanger van de autosleutel. De app is beschikbaar voor apparaten met de besturingssystemen Android en iOS. Ook onze app is volledig verkrijgbaar in uw eigen look én feel.

 • Digitaal registratieproces: Volledig digitale aanmeldflow waarbij de gebruikers automatisch worden geverifieerd, zoals online rijbewijscheck. Daardoor is directe gebruikersacceptatie mogelijk.
 • Reserveringsmodule: Gebruikers kunnen eenvoudig en snel via de app zelf een reservering inplannen. Zo garandeert u beschikbaarheid van de auto.

 

 • Reserveringsmodule

  Gebruikers kunnen via de app zelf een reservering inplannen. Zo garandeert u beschikbaarheid van de auto.