Waar ben je naar opzoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nieuws

20 april 2020

Vecore maakt effectief en duurzaam autodelen mogelijk

Een van de oplossingen voor het dagelijkse fileprobleem is autodelen. Nu staan de meeste auto’s het grootste deel van de dag stil maar als het autodelen echt van de grond komt, kan het autobezit een stuk omlaag. Voordat het zover is moeten er nog wat wel wat hobbels worden genomen. Reinald Bronkhorst is directeur van Vecore, een bedrijf dat autodeelsoftware en hardware heeft ontwikkeld waarmee de autovloot grootschalig kan worden verduurzaamd.

Lees meer over Vecore maakt effectief en duurzaam autodelen mogelijk
24 maart 2020

Een goedkoper en schoner wagenpark door efficiënt gebruik van uw bedrijfsauto’s

Mocht u op dit moment een wagenpark hebben: met autodelen heeft u veel minder omkijken naar het wagenparkbeheer. Met goede hardware en slimme software behoort rittenregistratie en uitreiken van sleutels tot het verleden. Ook wordt er een betere bezettingsgraad gerealiseerd en wordt het gebruik en aantal kilometers van iedere auto overzichtelijk weergegeven in een beheerdersportaal.

Lees meer over Een goedkoper en schoner wagenpark door efficiënt gebruik van uw bedrijfsauto’s
18 februari 2020

Gemeente Hengelo verduurzaamt in één klap alle zakelijke mobiliteit

Hoe complexer het is, hoe simpeler je het moet aanbieden. Dat is het motto van Reisbalans die momenteel in samenwerking met deelautodienst Vecore het hele mobiliteitsbeleid van de gemeente Hengelo in één klap verduurzaamt en – een primeur voor Nederland – tegen een vast bedrag (één factuur) alle mobiliteit garandeert voor alle 700 werknemers van de gemeente.

Lees meer over Gemeente Hengelo verduurzaamt in één klap alle zakelijke mobiliteit
20 december 2019

De connected car is geen toekomstmuziek meer

De verbonden auto is een veelbelovende trend. De connected car brengt de zakelijke rijder comfort, veiligheid en gemak naar wens. Daarom presenteert Europcar met trots de Stapp.in auto, een verbonden poolauto voor bedrijven die door meerdere medewerkers gebruikt kan worden.

Lees meer over De connected car is geen toekomstmuziek meer
19 december 2019

Europcar biedt nieuwe autodeeldienst aan

AMSTERDAM - Autoverhuurbedrijf Europcar Nederland heeft haar assortiment uitgebreid met een zakelijk autodeelproduct van Europcar. Het autodeelproduct wordt geleverd door Stapp.in. Bij de keuze voor Stapp.in gaf de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van de app de doorslag.

Lees meer over Europcar biedt nieuwe autodeeldienst aan
18 december 2019

Future Fleet & Mobility in Barneveld

Onlangs waren wij op Fleet Mobility Live, hét event wat helemaal in het teken staat van zakelijke mobiliteit. Hier worden de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsland gepresenteerd. Reinald Bronkhorst vertelde op Fleet Mobility over de toegevoegde waarde van het bieden van een software platform waarmee klanten 24/7 toegang hebben tot mobiliteit. Bekijk hier de video.

Lees meer over Future Fleet & Mobility in Barneveld
29 oktober 2019

Nieuwe features in de app en portal!

Met de nieuwe release heeft Vecore de portal en app een opfrisbeurt gegeven. We zetten voor u op een rijtje wat er nieuw is en hoe u de nieuwe features gebruikt.

Lees meer over Nieuwe features in de app en portal!
30 september 2019

Bezoek ons op Future Fleet&Mobility

Wilt u meer advies hoe u uw wagenpark zo slim mogelijk kan inzetten? Bezoek ons dan op Future Fleet&Mobility!

Lees meer over Bezoek ons op Future Fleet&Mobility
27 september 2019

Terugblik Fleet Lounge in Houten

Ga er maar aan staan: iedere werknemer een persoonlijk mobiliteitsaanbod op maat geven die tegelijkertijd recht doet aan de (duurzame) doelstellingen van de werkgever. En dat alles het liefst kostenneutraal.

Lees meer over Terugblik Fleet Lounge in Houten
13 juni 2019

Fleet Mobility - Reinald Bronkhorst

Onlangs waren wij op Fleet Mobility Live, hét event wat helemaal in het teken staat van zakelijke mobiliteit. Hier worden de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsland gepresenteerd. Reinald Bronkhorst vertelde op Fleet Mobility over de toegevoegde waarde van het bieden van een software platform waarmee klanten 24/7 toegang hebben tot mobiliteit. Bekijk hier de video.

Lees meer over Fleet Mobility - Reinald Bronkhorst
13 juni 2019

Data en privacy gebruikers

Vanaf 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese privacywetgeving ‘General Data Protection Regulation’ streng gehandhaafd. Dit betekent voor wagenparkbeheerders dat gebruikers recht hebben om gegevens in te zien, te gebruiken en verwijderen. Onze voertuigdeel- en beheertechniek voldoet aan de volledige GDPR wet- en regelgeving.

Lees meer over Data en privacy gebruikers
28 mei 2019

Carsharing

Carsharing met behulp van de technologie van Vecore is de toekomst. Ook als u een mobiliteitsplatform runt, waarmee u bedrijven helpt hun wagenpark efficiënt te beheren. Dankzij onze zakelijke autodeeloplossing kunt u zich onderscheiden als milieubewuste én kostenbesparende mobiliteitsplatformbeheerder.

Lees meer over Carsharing
10 mei 2019

Bezoek ons op Fleet Mobility Live

Wilt u meer advies hoe u uw wagenpark zo slim mogelijk kan inzetten? Bezoek ons dan op Fleet Mobility Live!

Lees meer over Bezoek ons op Fleet Mobility Live
6 mei 2019

Deelauto's voor zakelijke mobiliteit

Deelauto's zijn buitengewoon populair en dat is logisch, een auto delen is goedkoper, steeds eenvoudiger én goed voor het milieu.  Ook zakelijk autodelen zit in de lift en dat is niet zo gek. Er zijn een tal van mogelijkheden voor het zakelijk autodelen.

Lees meer over Deelauto's voor zakelijke mobiliteit
25 februari 2019

Lancering nieuw technologielabel Vecore!

Nieuw technologielabel! Vecore richt zich hiermee op het leveren van de technologie waardoor kosten en milieubelasting flink gereduceerd worden.

Lees meer over Lancering nieuw technologielabel Vecore!
4 oktober 2018

Investering Vecore

Stapp.in ontvangt investering om nog effectiever door te gaan met ontwikkelen en heeft besloten haar bedrijfsactiviteiten te splitsen. De complete deeltechniek wordt via een nieuw zakelijk (white) label in de markt gezet!

Lees meer over Investering Vecore