Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Over Vecore

Vecore vernieuwt mobiliteit. Met autodelen voor wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen, verhuurders en mobiliteitsplatformen.

drives mobility forward

2014 Ontwikkeling

Gestart met de ontwikkeling van techniek.

2015 Audit

Een audit op zowel platform, software, hardware en app.

2016 Doorontwikkeling

Naar aanleiding van de audit is de Smartbox verder doorontwikkeld.

2018 CE-keurmerk

De Smartbox is voorzien van CE-keurmerk.

Over Vecore

Iedereen wil zich duurzaam kunnen verplaatsen.

Wij hebben de behoefte om ons altijd en overal te kunnen verplaatsen.

Iedereen wil zich van a naar b kunnen verplaatsen.

Veilig, snel, eenvoudig en goedkoop. Om te gaan en te staan waar we willen.

Om te werken of erop uit te gaan.

Maar dat is niet altijd mogelijk

Er komen steeds meer personenauto’s op de weg. Dat zorgt voor meer uitstoot, onveilige verkeerssituaties, en meer onkosten.

Er heerst vervoersarmoede. Vooral onder ouderen, mindervaliden, vluchtelingen en mensen met een laag inkomen. Dat zorgt voor sociaal isolement, gezondheidsproblemen en beperkte opleidings- en arbeidskansen.

Wij komen met een duurzame mobiliteitsoplossing.

Want wij gunnen iedereen een leefbare wereld. U een besparing in de portemonnee. En we werken graag mee aan een veilig verkeer.

Met efficiënt autodelen en een goede beheertechniek; drives mobility forward

We werken met slimme software, de beste hardware en een gebruiksvriendelijk beheer. Afgestemd op uw behoefte en de situatie van de gebruiker.

Want dan komen we waar we willen zijn.

''Wij hebben dé mobiliteitsoplossing ontwikkeld..''

Oprichter van Vecore is Reinald Bronkhorst: “Met het oog op de trend van bezit naar gebruik en om actief bij te dragen aan het milieu, startte ik in 2014 met Stapp.in, een autodeelformule voor particulieren en bedrijven. Daarmee wil ik mensen uitdagen zelf geen auto aan te schaffen, maar er alleen één te gebruiken als dat nodig is. De deelauto’s zijn gemakkelijk te openen met een smartphone. De gebruiker betaalt alleen per kilometer. Hierdoor rijdt hij/zij snel, goedkoop én duurzaam in een auto die op dat moment past bij de behoefte. De techniek bestond destijds al, maar sloot net niet aan bij de mogelijkheden die wij onze klanten willen bieden. Daarom hebben wij de techniek in de afgelopen jaren zelf doorontwikkeld en beproefd. Hierdoor hebben we een mobiliteitsoplossing ontwikkeld om het delen én het beheren van auto’s ook mogelijk te maken voor vlootbeheerders, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Zo is Vecore ontstaan. ”

– Reinald Bronkhorst
oprichter en bedenker

 

Blijf op de hoogte

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!