Waar ben je naar opzoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Over Vecore

Vecore vernieuwt mobiliteit. Met autodelen voor wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen, verhuurders en mobiliteitsplatformen.

drives mobility forward

2014 Ontwikkeling

Gestart met de ontwikkeling van techniek.

2015 Audit

Een audit op zowel platform, software, hardware en app.

2016 Doorontwikkeling

Naar aanleiding van de audit is de Smartbox verder doorontwikkeld.

2018 CE-keurmerk

De Smartbox is voorzien van CE-keurmerk.

het verhaal achter Vecore

Over Vecore

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. In een wereld die verandert door technologie en de deeleconomie, kán mobiliteit niet achterblijven. De belasting op het milieu is veel te hoog, de sector is niet veilig genoeg, wegen en parkeerplaatsen zijn vaak overvol. Gebruikers stellen bovendien steeds meer eisen aan het gebruik, de toegankelijkheid en duurzaamheid van mobiliteit. Duurzaam beheer én een duurzaam wagenpark worden steeds belangrijker. Dit willen wij onze klanten bieden. Daarom hebben wij onze techniek de afgelopen jaren zelf doorontwikkeld en beproefd. Hierdoor hebben we een mobiliteitsoplossing ontwikkeld om het delen én het beheren van auto’s ook mogelijk te maken voor de zakelijke markt.

 

 

Visie

‘Het is onze visie om alle voertuigen te kunnen ontsluiten op ons technologisch platform. Zo kunnen wij gebruikers in staat stellen om toegang te hebben tot elke auto. Hiermee worden kosten bespaard en verduurzamen wij de mobiliteit.’

Missie

‘Het is onze missie om onze klanten te kunnen ontsluiten op onze technologisch platform waardoor zij continu hun bedrijf kunnen ontwikkelen. Dit doen wij door de beste voertuigdeel- en beheertechniek oplossing te bieden.’

 

''Wij hebben dé mobiliteitsoplossing ontwikkeld..''

Oprichter van Vecore is Reinald Bronkhorst: “Met het oog op de trend van bezit naar gebruik en om actief bij te dragen aan het milieu, startte ik in 2014 met Stapp.in, een autodeelformule voor particulieren en bedrijven. Daarmee wil ik mensen uitdagen zelf geen auto aan te schaffen, maar er alleen één te gebruiken als dat nodig is. De deelauto’s zijn gemakkelijk te openen met een smartphone. De gebruiker betaalt alleen per kilometer. Hierdoor rijdt hij/zij snel, goedkoop én duurzaam in een auto die op dat moment past bij de behoefte. De techniek bestond destijds al, maar sloot net niet aan bij de mogelijkheden die wij onze klanten willen bieden. Daarom hebben wij de techniek in de afgelopen jaren zelf doorontwikkeld en beproefd. Hierdoor hebben we een mobiliteitsoplossing ontwikkeld om het delen én het beheren van auto’s ook mogelijk te maken voor vlootbeheerders, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Zo is Vecore ontstaan. ”

– Reinald Bronkhorst
oprichter en bedenker

 

Even voorstellen

Reinald Bronkhorst

Directie | r.bronkhorst@vecore.nl

Geert-Jan Baan

Sales | gj.baan@vecore.nl

Johanna de Kruiff

Sales | j.dekruiff@vecore.nl

Wim Geluk

Development | w.geluk@vecore.nl

Heidi Kok

Marketing | h.kok@vecore.nl

Henrike Bronkhorst

Financiële administratie | finance@vecore.nl

Blijf op de hoogte

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!