Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Verhuurbedrijf

Uw bezettingsgraad optimaliseren, zelfs buiten openingstijden.

Kostenbesparing

Bespaar kosten door het verminderen van administratieve handelingen. Een balie is niet meer nodig door online aan- en afmelden en digitale sleutels.

Gebruiksgemak

Gebruikers hebben snel en zelfstandig toegang tot een huurauto met een digitale sleutel. Geen gedoe aan de balie en zelf bepalen of de gebruiker borg betaalt.

Realtime inzicht

De beheerportal geeft accuraat inzicht in het gebruik van de huurauto's. De track-and-trace unit laat zien op welke plekken een huurauto geweest is.

Plug & Play

De box van Vecore is heel eenvoudig te monteren in een (elektrisch) voertuig. Ook is de box makkelijk te demonteren voor hergebruik.

White label

User interfaces van de beheersoftware en de app leveren we in uw merkidentiteit of die van uw klant.

Eenvoudig registreren

Geen ellenlange registratieformulieren invullen bij de balie. Vul eenmalig je gegevens in en rijden maar.

Autodelen voor autoverhuurbedrijven

Als autoverhuurder wilt u uw klanten natuurlijk zo goed mogelijk bedienen. Vooral zakelijke klanten hebben weinig tijd en willen graag efficiënt worden geholpen, wanneer het hen uitkomt. Bent u niet flexibel genoeg, dan gaan ze naar een ander. Hoe lost u dit op? Met de mobiliteitsoplossing van Vecore. Carsharing biedt uw klanten de efficiency en het gemak dat zij willen. Bovendien kunt u daarmee uw wagenpark nog beter beheren en efficiënter benutten. En dat bespaart kosten. Voordeel dus, voor u en uw klanten.

Beheersoftware

De beheerportal geeft inzicht in de voertuigen, reserveringen en ritten. Zo kunt u het wagenpark volledig beheren en efficiënter benutten.

  • Eigen techniek: Vecore heeft de beheersoftware en de hardware zelf ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen. We ontwikkelen de techniek continu door.
  • In de cloud: alle gegevens staan in de cloud. Zo heeft u 24/7 toegang tot de gegevens.

Hardware

Onze Smartbox verzorgt de connectie tussen de deelauto en de software voor het beheer. Hierdoor zijn de huurauto’s op afstand te beheren

  • CE-gecertificeerd: de box is brand-, schok- en trilbestendig. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten.
  • Track en trace: de box levert de locatiegegevens en de kilometerregistratie van het voertuig.

 

Carsharing app

De gebruiker verricht alle handelingen via een app. Binnen 5 minuten heeft de gebruiker een account. Met de car sharing app reserveert hij/zij eenvoudig een deelauto. Ook ontgrendelen en sluiten ze de huurauto op een veilige manier met een digitale sleutel.

Vraag hier uw demo aan!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!