Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Sleutelbeheer

Sleutelbeheer is vaak hét hoofdpijndossier voor elke organisatie met een wagenpark. Logistieke bedrijven, bezorgservices, uitzendbureaus… iedere situatie waarbij veel wisselde bestuurders zijn, vraagt om sleutelbeheer. Daarbij krijgt u te maken met kwijtgeraakte sleutels (“oeps, hij zat nog in mijn broekzak”), onopgeloste schades en administratieve rompslomp. De oplossing komt uit de wereld van de deelauto’s.
En die oplossing is… helemaal geen sleutelbeheer! Met de fleet management-software en Smartbox van Vecore digitaliseert u het proces. Het resultaat is een efficiënter en overzichtelijker poolbeheer.

Auto openen met een app

De sleutelkluis kan eruit, de receptie kan zich weer toeleggen op het ontvangen van klanten. Voortaan maken uw rijders de auto open met een app. Mits de wagen niet al door iemand gereserveerd is natuurlijk, wat gecontroleerd wordt door de gekoppelde reserveringsmodule. Kan iedereen die de app heeft de auto dan openenen? Zeker niet: via de beheerportaal geeft u aan wie er toegang heeft. Sleutelbeheer wordt zo toegangsbeheer. Het verschil is dat u de toegang slechts één keer in hoeft te stellen. De techniek doet de rest.

Slimme hardware

Sleutelbeheer via slimme software, dat gaat natuurlijk niet zonder slimme hardware. Daarvoor hebben we de Smartbox ontwikkeld. Deze module is laag in energieverbruik en hoog in functionaliteit. De Vecore Smartbox geeft u real time inzicht in o.a. de locatie en de staat van het voertuig. Via de beheersoftware kunt u zien waar de auto zich bevindt, of er storingen zijn, hoeveel brandstof er nog in de tank zit, of de elektrische auto wel aan de laadpaal is gekoppeld etcetera. Ook handig: de Smartbox communiceert met de app over bluetooth, waardoor ook in gebieden met weinig mobiele dekking het voertuig gewoon kan worden geopend.

Optimale bezettingsgraad

Stilstaande wagens kosten geld. Dat hoeven we u als ondernemer niet uit te leggen. Doordat u altijd inzicht heeft in de bezettingsgraad van uw wagenpark, kunt u deze vergaand optimaliseren. De efficiëntieslag die u hierdoor maakt kan ervoor zorgen dat u minder deelauto’s nodig heeft om in de vervoersbehoefte te voorzien. Minder leaseauto’s is minder kosten… enzovoorts.

Dus sleutelbeheer wordt verleden tijd?

Als het aan ons ligt wel! We kunnen ons niet voorstellen dat u liever vasthoudt aan handmatig reserveren, papieren formulieren en sleutelbeheer via receptie of sleutelkluizen. Maar dat is natuurlijk nog altijd uw eigen keus. Wij hopen dat u kiest voor de oplossingen van Vecore en nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

Vraag hier uw demo aan!

  • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!