Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Hardware

Hardware

De Smartbox is het meest essentiële onderdeel van de mobiliteitsoplossing van Vecore. De belangrijkste vraag bij autodelen is namelijk: wie is er verantwoordelijk voor de staat van het voertuig? Hoe houd je als eigenaar de controle? U kan met de box via de beheersoftware zien in welke condities de voertuigen verkeren, of er storingen zijn, hoeveel brandstof er in de tank zit en waar de auto zich op dat moment bevindt.

CE-gecertificeerd

Brand-, schok- en trilbestendig; niet gevoelig voor straling van buitenaf en vliegt niet in brand bij kortsluiting. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten, zodat u zekerheid hebt.

Compatible

Geschikt voor gebruik in ruim 99% van alle door brandstof aangedreven auto’s geleverd na 2010 en 90% van alle elektrische auto’s. Na uitbouw tevens uitwisselbaar tussen voertuigen.

E-status

Benieuwd of uw elektrische auto wel aan de laadpaal ligt en wat de resterende laadtijd? Of wat de actuele actieradius is? Kom het te weten met onze SmartBox!

Slimme data capturing

De SmartBox leest gegevens uit het voertuig zowel via OBD-II als CANbus. Door deze dubbele configuratie beschikt u altijd over de meest relevante en accurate informatie van het voertuig.

Over-the-air

Zodra er een nieuwe firmware versie wordt gereleaset, wordt deze over-the-air in de SmartBox geladen. Zo bent u altijd voorzien van de meest recente en veilige versie.

Netwerk onafhankelijk

Staat u in een parkeergarage of rijdt u in landelijk gebied? Ook dan blijft de SmartBox u voorzien van alle relevante informatie en kunt u de auto gewoon openen en sluiten via de smartphone.

Onze hardware: de Smartbox

Gemak voor de gebruiker staat bovenaan. Daarom heeft de gebruiker twee toegangsmogelijkheden tot de auto’s: via de Vecore app (Bluetooth 4.0) of via een Vecore smartcard (RFID/NFC). Dankzij deze slimme oplossingen stappen mensen zowel met als zonder smartphone eenvoudig in. Zelfs als je in een parkeergarage staat waar geen GPRS-dekking is, kan de auto worden geopend.

 • Low energy

  De Smartbox wordt aangesloten op de accu van de auto. Een laag energieverbruik is cruciaal, een lege accu mag niet voorkomen. Vecore heeft daarom haar techniek zo ontwikkeld dat het stroomverbruik van de Smartbox zo laag mogelijk gehouden wordt.

Auto met klikbare tooltips

De hardware van Vecore

De Smartbox is het meest essentiële onderdeel van de mobiliteitsoplossing van Vecore. De belangrijkste vraag bij autodelen is namelijk: wie is er verantwoordelijk voor de staat van het voertuig? Hoe houd je als eigenaar de controle? Vecore kan met de Smartbox via de beheersoftware zien in welke condities de voertuigen verkeren, of er storingen zijn, hoeveel brandstof er in de tank zit en waar de auto zich op dat moment bevindt.

 • Realtime inzicht

  Met de Vecore box wordt het motormanagement realtime uitgelezen. Via de beheerportal grijpt u op tijd in. Zo zorgt de Smartbox voor een duurzaam storingsvrij wagenpark en is de beschikbaarheid gegarandeerd.

Benieuwd hoe úw mobiliteit slimmer kan?

 • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Veelgestelde vragen

 • Hoe wordt de hardware in de auto gemonteerd?

  De hardware-modules worden op één van onze inbouwlocaties ingebouwd. Bij grotere aantallen kunt u in overleg zelf de inbouw van de hardware verzorgen. De hardware werkt volgens het principe plug-and-play. We rekenen zelf altijd met een totale duur voor monteren & configureren van zo’n 2 uur per voertuig.

 • Kan ik de deelauto openen en sluiten in een parkeergarage?

  Jazeker, de deelauto’s werken ook in situaties waar er geen bereik is. Onze hardware maakt gebruik van een geavanceerde technologie om ook zonder netwerkdekking goed te kunnen werken.

 • Is de hardware waterdicht?

  De hardware-modules zijn gegarandeerd waterdicht. Als zo’n module echter langdurig in aanraking komt met water of een andere vloeistof, zou dit theoretisch gezien de werking negatief kunnen beïnvloeden. Daarom adviseren we de hardware module altijd te gebruiken op een relatief droge plaats.

 • Kan ik gebruikmaken van eigen hardware via het Vecore platform?

  Jazeker, ons platform is compatible met de meeste soorten hardware. We werken nu al met diverse soorten hardware voor auto’s en fietsen via ons platform. We plannen graag een technische verkenning in om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het ontsluiten van uw hardware via ons platform.

 • Welke gegevens kan de hardware uitlezen uit de auto?

  De hardware-module kan gegevens uitlezen uit zowel de OBD-II poort als de CAN-bus. In de praktijk betekent dit dat u alle relevante data kunt uitlezen uit het voertuig. Daarnaast beschikt u zelfs over slimme data van elektrische voertuigen, zoals de actieradius en het resterende accupercentage. Voor een compleet overzicht van uit te lezen data kunt u contact met ons opnemen.

 • Met welke auto’s is de hardware compatible?

  De hardware-module is compatible met 99% van de brandstofaangedreven auto’s die zijn geleverd na 2010 en met 90% van alle elektrische auto’s. In de praktijk betekent dit dat het niet uitmaakt welk voertuig u gebruikt via ons platform, maar dat het incidenteel kan gebeuren dat we niet alle noodzakelijke gegevens kunnen uitlezen uit het voertuig.