Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Bedieningsapp

Gebruiksvriendelijke app

De gebruiker verricht de totale handling via de app, van registratie tot het reserveren en openen van het voertuig. Zo is de app de vervanger van de autosleutel. Bij de app van Vecore staan gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid voorop. Het uitgangspunt is dat een gebruiker binnen 5 minuten op weg is.

Digitaal registratieproces

Volledig digitale aanmeldflow waarbij gebruikers automatisch geverifieerd worden en er de mogelijkheid is tot directe gebruikersacceptatie.

Toegang via smartphone

Via de gebruiksvriendelijke app geeft u gebruikers 24/7 toegang om fietsen of auto's te openen en te sluiten.

Reserveringsmodule

Gebruikers kunnen via de app zelf een reservering inplannen. Zo garandeert u beschikbaarheid van de auto.

Zakelijk & privé

Gebruikers kunnen met één account zowel zakelijk als privé gemakkelijk gebruik maken van de auto of fiets.

Bedieningsgemak

Door de intuïtieve app hebben gebruikers eenvoudig inzicht in alle gegevens zoals rijtegoed, reserveringen en eco-score.

White label

Uw gehele applicatie bestaande uit platform, stand-alone native apps. Volledig in uw eigen brand samengesteld op uw gebruikersbehoefte.

Werking en gebruik van de app

Vecore heeft bewust gekozen voor een overzichtelijk en eenvoudig startscherm. De gebruiker heeft in één oogopslag inzicht in het totaal aantal gereden kilometers, een score voor het rijgedrag en een eco-score.

Met de handige reserveringstool reserveren medewerkers gemakkelijk een voertuig. Hier wordt een overzicht getoond van de huidige en geplande reserveringen en de historie. Door middel van het plus-icoon maakt de medewerker eenvoudig een nieuwe reservering aan. De gebruiker kiest de gewenste datum en tijd, waarna de beschikbare type auto’s voor die tijdsperiode worden getoond. Hierna kan de gebruiker de reservering definitief maken.

Mogelijkheden

In het profiel worden de gegevens van de gebruiker getoond. De gebruiker kan hier zijn gegevens aanpassen. Ook kan de gebruiker hier zijn mobiliteitsbudget activeren.

Door te openen via de app is fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig. Gebruikers kunnen het voertuig eenvoudig openen en sluiten via het sleutelscherm in de app.

In de app wordt een overzicht getoond van de boetes waarvoor de gebruiker verantwoordelijk is. Deze worden automatisch aan de gebruiker getoond als u of uw klant een CJIB-business account heeft.

 

Veelgestelde vragen

 • Werkt het openen van de auto ook als ik geen mobiel internet heb?

  Ja. U dient dan het mobiele netwerk op uw telefoon uit te schakelen. Op het moment dat u dan bij de deelauto staat, werkt het openen van de deelauto zoals gebruikelijk (met de gegevens die u inlaadde toen u nog wel internet had).

 • Kan ik aangepaste (algemene) voorwaarden gebruiken?

  Ja dat kan, u kunt via de beheerportal zelf instellen welke (algemene) voorwaarden gebruikers moeten accorderen en welk privacy statement de gebruikers te zien krijgen tijdens de registratie.

 • Op welke telefoons kan ik de app gebruiken?

  Vecore heeft zowel een iOS als een Android app. De iOS-app is compatible met alle iPhones die beschikken over iOS 8 of hoger (vanaf iPhone 4s). De Android-app is compatible met alle smartphones die beschikken over Android 4.4 of hoger (vanaf bv. Samsung Galaxy S4).

 • Hoe werkt het aanmelden in de app?

  Gebruikers kunnen zich eenvoudig aanmelden in de app. U kunt zelf instellen welke gegevens uw gebruikers in moeten vullen. Denk hierbij aan NAW-gegevens, bank- en rijbewijsgegevens, enz. De ingevoerde gegevens worden door middel van allerlei slimme checks tijdens de aanmelding realtime geverifieerd.

 • Hoe lang duurt het registratieproces via de app?

  Een gebruiker kan zich in principe binnen 5 minuten onderweg zijn, waarbij hij zich volledig heeft geregistreerd en zijn eerste reservering heeft geplaatst. In de praktijk zien we echter dat gebruikers zo’n 5-10 minuten nodig hebben om te registreren, waarna een reservering plaatsen nog zo’n 20-60 seconden in beslag neemt.

 • Kan ik zelf kiezen wat voor soort auto ik reserveer?

  Jazeker, in de app kan de gebruiker zelf aangeven of hij een auto of fiets wil reserveren. Daarna kan hij een keuze maken voor het type. Bijvoorbeeld: een stadsauto of een elektrische bakfiets.