Waar ben je naar opzoek?

Generic filters
Exact matches only

Wagenparkbeheer software

Efficiënt wagenparkbeheer is van cruciaal belang voor grote bedrijven. Als verantwoordelijke voor fleetmanagement begrijpt u maar al te goed dat inefficiënt gebruik van voertuigen kan leiden tot onnodige kosten. Gelukkig heeft Vecore de perfecte oplossing voor u: innovatieve wagenparkbeheer software in combinatie met de Smartbox, waarmee u tot wel 40% kunt besparen.

Mobiliteitsplatform

Integreer eenvoudig ons succesvolle autodeeloplossing in uw eigen platform.

Bespaar ontwikkelkosten

Maak gebruik van de hardware, beheerportal of de app van Vecore. We koppelen eenvoudig met bestaande boxen, beheersoftware en apps.

White label

User interfaces van de beheerportal en de car sharing app leveren we in uw merkidentiteit of in die van de klant.

Plug & play

De box van Vecore is super eenvoudig te monteren in een (elektrisch) voertuig. Ook is de box makkelijk te demonteren voor hergebruik.

Gebruikersgemak

Gebruikers hebben snel en zelfstandig toegang tot een deelauto met een digitale sleutel in de app.

Inzicht in gebruik en verbruik

De beheerportal geeft nauwkeurig inzicht in gebruik en verbruik van de voertuigen. Uw klant krijgt zo grip op de mobiliteit en kosten.

Duurzaam

Inzicht in het rijgedrag en de eco-score van uw voertuig. Door deze slimme mobiliteitsoplossing kunt u uw vloot verduurzamen!

Carsharing via uw mobiliteitsplatform

Vecore is ontstaan uit Stapp.in, dat al sinds 2014 het autodelen voor consumenten gemakkelijk maakt. Met Vecore kunt u met uw bedrijf tot wel 40% besparen op uw wagenparkkosten door slimme technieken voor voertuigdelen en -beheer toe te passen. Benieuwd hoe het werkt? Lees meer of neem direct contact op en optimaliseer uw vlootbeheer.

Optimaliseer uw wagenpark

Vecore’s wagenparkbeheer software stelt u in staat om uw wagenpark efficiënter te gebruiken door het delen van voertuigen te bevorderen en het rijgedrag van gebruikers te monitoren. Zo kunt u uw wagenpark optimaliseren en onnodige stilstand voorkomen. Onze beheersoftware biedt een uitgebreid overzicht van alle benodigde gegevens om uw wagenpark effectief te beheren. Met behulp van onze eigen geavanceerde technologie, ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring, kunt u uw wagenpark volledig beheren en efficiënter benutten. Bovendien worden alle gegevens veilig opgeslagen in de cloud, zodat u altijd en overal toegang heeft tot de benodigde informatie.

 • GDPR-proof

  Wij voldoen zowel aan de technische als organisatorische richtlijnen van de internationale privacywetgeving. Dit betekent dat al uw gegevens veilig zijn.

Vecore’s Smartbox

De Smartbox, onze krachtige hardware-oplossing, fungeert als de schakel tussen de deelauto’s en de beheersoftware. Deze CE-gecertificeerde box is bestand tegen brand, schokken en trillingen, waardoor optimale veiligheid wordt gewaarborgd. Met de ingebouwde track & trace-functionaliteit kunt u altijd de locatiegegevens en kilometerregistratie van uw voertuigen volgen.

 • CE-keurmerk

  Brand-, schok- en trilbestendig; niet gevoelig voor straling van buitenaf en vliegt niet in brand bij kortsluiting. Het zijn enkele gegarandeerde veiligheidsaspecten, zodat u zekerheid hebt.

Case: wagenparkbeheer software voor On-Route

Met het Online Car Management biedt On-Route een overzicht van kosten, onderhoud en berijdergegevens. Dankzij de samenwerking met Vecore kunnen auto’s zonder fysieke sleuteloverdracht gedeeld worden via een bedieningsapp, die naadloos integreert met het On-Route platform. Gebruikers kunnen via de app, volledig in de look-and-feel van On-Route, alle handelingen verrichten, van registratie tot het reserveren en openen van het voertuig. Dit innovatieve systeem vervangt de traditionele autosleutel en maakt het delen van auto’s eenvoudig en efficiënt voor On-Route en hun gebruikers. Door de nauwe samenwerking tussen On-Route en Vecore is er een perfecte oplossing gerealiseerd die aansluit bij de behoeften van On-Route en hun streven naar innovatie in wagenparkbeheer.

Ontdek onze wagenparkbeheer software

Optimaliseer uw wagenpark met Vecore’s innovatieve software en Smartbox. Bespaar tot wel 40% op uw wagenparkkosten en maak uw mobiliteit slimmer en efficiënter. Neem contact met ons op en ontdek hoe u uw wagenparkbeheer met onze software naar een hoger niveau kan tillen.

 • Toegang via smartphone

  Via de gebruiksvriendelijke app geeft u gebruikers 24/7 toegang om fietsen of auto's te openen en te sluiten.

Contact?

 • Benieuwd hoe uw mobiliteit slimmer, goedkoper en flexibeler kan? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Veelgestelde vragen

 • Wat is carsharing?

  Autodelen, beter bekend onder de Engelse noemer carsharing, is een concept dat inspeelt op de veranderende mobiliteitsvraag. Het doel is om auto’s zo min mogelijk stil te laten staan, door ze te delen met anderen. Zo hoeven er op den duur minder auto’s geproduceerd worden, waardoor een hoop CO2-uitstoot voorkomen wordt en parkeerproblematiek aan banden wordt gelegd. Zij die voorheen een auto bezaten en er voortaan eentje delen, maken namelijk aanzienlijk kilometers per jaar. De drempel om de auto te pakken, terwijl de fiets of het OV ook zou volstaan, wordt groter.

 • Hoe kunnen bedrijven carsharing toepassen?

  Carsharing werd in beginsel voornamelijk toegepast door particulieren. Zij het door een auto te delen met de buurman, zij het middels het tevens door ons ontwikkelde autodeelconcept Stapp.in. Deze formule hebben we bij Vecore geperfectioneerd, waardoor carsharing inmiddels ook voor bedrijven de toekomst is. Vecore faciliteert het verduurzamen van uw wagenpark. Door het doorontwikkelen van ons carsharingconcept biedt Vecore inmiddels een mobiliteitsoplossing voor onder meer vlootbeheerders, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven.

 • Welke voordelen heeft carsharing via Vecore?

  Om diverse redenen is het verstandig om te kiezen voor de carsharingtechnologie van Vecore. Zo hoeft u zelf geen software en hardware meer te ontwikkelen. Onze software is gemakkelijk te integreren in reeds bestaande systemen van uw klanten en onze gemakkelijk te monteren Smartbox zorgt voor de koppeling met de wagens. Daarnaast is de app, waarmee de auto’s gereserveerd en geopend kunnen worden, white-label verkrijgbaar Zo heeft u een app en portal volledig in uw eigen huisstijl! Onze beheerportal geeft uw klanten optimaal inzicht in het verbruik van hun wagens en het rijgedrag van de gebruikers. Zo zien zij precies hoe vaak er van de auto’s gebruikgemaakt wordt en of auto’s bijvoorbeeld onnodig lang stilstaan.

 • Hoe is carsharing ontstaan?

  Carsharing is een tamelijk nieuw concept, dat de laatste vijf jaar flink terrein aan het winnen is. Het is ontstaan vanuit het groeiende maatschappelijke besef dat we onze CO2-uitstoot aanzienlijk dienen te reduceren. Daarnaast ligt ook een veranderde grondhouding ten aanzien van autobezit ten grondslag aan de opmars van carsharing. Waar een eigen auto voor de deur lange tijd symbool stond voor welvaart en vooral ook vrijheid, is dit tegenwoordig steeds minder het geval. Vooral de jongere generaties beschouwen een auto als een middel dat handig is om van A naar B te komen, in plaats van als een statussymbool. Daarnaast is het bezitten van een auto in ‘de grote stad’ voor velen ook eenvoudigweg niet meer te betalen. De woonlasten rijzen al de pan uit en parkeren in een stad als Amsterdam of Utrecht is tevens peperduur. En als u dit al wilt, dan liggen de parkeerplaatsen in deze dunbevolkte gebieden überhaupt bepaald niet voor het oprapen. Mede hierdoor ontstond carsharing: alleen een auto gebruiken wanneer u deze écht nodig heeft.